MS55260

€ 450,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Deze training biedt de studenten gedetailleerde hands-on ervaring met de Service features en componenten van Microsoft Dynamics 365.

Deelnemers aan deze training verkrijgen diepgaande kennis van het Service Case Management Process in Dynamics 365, waaronder leren hoe je klantvragen bijhoud en oplost met Case records, samenwerkt aan problemen met behulp van Queues, Service Level Agreements (SLA) gebruikt om service aanvragen te managen en de Knowledge Base gebruikt om problemen van klanten sneller op te lossen. De interactieve Service Hub en Service Analysis features zoals de Service Reports, Service Goal Management, Service Charts en Dashboards worden ook behandeld in deze training.

De training is van toepassing op zowel Business als Enterprise edities van Dynamics 365, en zowel Online als On-premises uitrollen.

Na het afronden van de training kun je:

 • De features en tools in Microsoft Dynamics 365 voor CSR’s en Service Managers begrijpen.
 • Bekend zijn met de fasen van de Service Case Management Process in Microsoft Dynamics 365.
 • De basis van Case Management begrijpen. In staat zijn om klantenserviceaanvragen met behulp van Case records in Microsoft Dynamics 365 bij te houden, te managen en op te lossen.
 • Weten hoe je Case records toewijst, oplost, opnieuw activeert, cancelt en verwijdert.
 • De significantie van Service Level Agreements en hoe je een Customer Schedule creëert begrijpen. En het toepassen van SLA’s naar Customer en Case records door Entitlements.
 • Queues instellen en configureren en Queue’s gebruiken om samen te werken aan Cases met andere CSR’s en Teams.
 • Case Routing Rules implementeren en Queue Items in Processes gebruiken.
 • Het proces van het creëren en managen van Knowledge Articles in de Knowledge Base begrijpen.
 • Bekend zijn met het Knowledge Base approval process.
 • Hoe je zoekt in de Knowledge Base en hoe je Knowledge Articles relateert aan Case records.
 • De Interactive Service Hub voorziet en navigeert.
 • Effectief interacteren met de Interactive Service Hub Filters, Visualizations en Dashboards
 • Knowledge Articles creëren en managen in de Interactive Service Hub.
 • Case Management uitvoeren in de Interactive Service Hub.
 • De Service Reports ontdekken en custom Service Reports creëren met behulp van de Reporting Wizard in Microsoft Dynamics 365.
 • De significantie van Service Goal Management en Metrics in Microsoft Dynamics 365 begrijpen.
 • De Service Charts en Dashboards ontdekken en een aangepast Service Dashboard creëren in Microsoft Dynamics 365.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics 365 for Customer Service geschikt?

Deze training is bedoeld voor Customer Service Representatives (CSR), Service Managers en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de Service componenten van Dynamics 365. Studenten wordt aangeraden enige werkervaring te hebben met Microsoft Dynamics 365 óf Microsoft Dynamics CRM. Als basiskennis zouden cursisten de training ‘Introduction to Microsoft Dynamics 365 afgerond moeten hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Werkervaring met Microsoft Dynamics 365 óf Microsoft Dynamics CRM.