CRMFT

€ 1.890,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics 365 FastTrack for Developers

Deze training biedt de studenten gedetailleerde hands-on ervaring met het opzetten, aanpassen, configureren, onderhouden, ontwikkelen en uitbreiden van de CRM componenten van Microsoft Dynamics 365.

Deelnemers aan deze training verkrijgen diepgaande kennis van het Dynamics 365 security model, leren hoe je het Dynamics 365 framework aanpast, het creëren en onderhouden van sterke workflows en business process flows en het gebruiken van oplossingen om aanpassingen uit te rollen in meerdere Dynamics 365 omgevingen. Cursisten leren ook .Net code schrijven om de verschillende API’s beschikbaar in het Dynamics 365 framework te gebruiken, de navigatie in Dynamics 365 aan te passen, het bouwen van aangepaste business logic ‘plug-in’ componenten en het Dynamics 365 model uitbreiden met behulp van Jscript en HTML Web Resources.

Na het afronden van de training kun je:

 • De features en tools in Dynamics 365 voor Administrators, Customizers en Developers begrijpen.
 • Aanvullende producten zoals SharePoint, Skype for Business en Exchange integreren.
 • De initiële setup en configuratie die vereist is in een Microsoft Dynamics 365 uitrol uitvoeren.
 • Een uitgebreid Security model ontwerpen en configureren met behulp van de ingebouwde tools van Dynamics 365.
 • Ontwerpen van aangepaste Information Forms, Quick View Forms, Quick Create Forms en System Views.
 • System Charts, Dashboards en Interactive Experience Dashboards creëren.
 • Business Rules creëren en managen met behulp van de Business Rule Designer.
 • Plannen, ontwerpen en implementeren van best practice Workflow, Business Process Flows en Custom Actions.
 • In staat zijn best practice methodes toe te passen met behulp van Unmanaged en Managed Solutions om Microsoft Dynamics 365 customizations en patches uit te rollen.
 • De features, tools en verschillende API’s beschikbaar voor ontwikkelaars in het Microsoft Dynamics 365 Framework begrijpen.
 • Code schrijven om commando’s uit te voeren, data te lezen en schrijven van Microsoft Dynamics 365 met behulp van de Organization, Discovery Web Services en Client-side API’s.
 • De navigatie in Dynamics 365 uitbreiden en veranderen.
 • Aangepaste business logic ‘plug-in’ componenten bouwen en uitrollen.
 • Jscript Libraries en Web Resources gebruiken om het event gedreven model in Microsoft Dynamics 365.
 • De best practice methodologie begrijpen wanneer je code voor Microsoft Dynamics 365 uitbreid en schrijft.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics 365 FastTrack for Developers geschikt?

Deze training is bedoeld voor Technical Users, Administrators en Developers. Cursisten zouden bestaande werkervaring met Microsoft .Net en Visual Studio moeten hebben. Als basiskennis zouden cursisten de training ‘Introduction to Microsoft Dynamics 365 afgerond moeten hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Idealiter werkervaring met Microsoft .Net en Visual Studio