De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics 365 Customization and Configuration

De Dynamics 365 Customization and Configuration training biedt cursisten gedetailleerde hands-on ervaring met het opzetten, aanpassen, configureren en beheren van de CRM componenten van Microsoft Dynamics 365.

Deelnemers aan deze training zullen het Dynamics 365 security model leren begrijpen, leren hoe ze een Dynamics 365 framework aanpassen, leren creëren en beheren van sterke workflows en business process flows, en gebruiken oplossingen om aanpassingen uit te rollen door meerdere Dynamics 365 omgevingen.

De training is toe te passen op zowel de Business en de Enterprise Editions van Dynamics 365 als de Online en On-premise uitrollen.

Na afronding van deze training kun je:

 • Begrijpen wat de features en tools in Microsoft Dynamics 365 zijn.
 • Bewust zijn van het integreren van andere Microsoft producten zoals SharePoint, Skype for Business en Exchange.
 • De initiële setup en configuratie vereist in een Microsoft Dynamics 365 uitrollen.
 • Ontwerpen en configureren van een uitgebreid Security model met behulp van de ingebouwde tools in Microsoft Dynamics 365.
 • Het Dynamics 365 schema aanpassen door het creëren van aangepaste Entities, Fields en Relationships.
 • Aangepaste Information Forms, Quick View Forms, Quick Create Forms en System Views ontwerpen.
 • System Charts, Dashboards en Interactive Experience Dashboards creëren.
 • Business Rules met behulp van de Business Rule Designer creëren.
 • Best practice Workflow, Business Process Flows en Custom Actions plannen, ontwerpen en implementeren.
 • In staat zijn om best practice methodologie toe te passen met behulp van Unmanaged en Managed Solutions om Microsoft Dynamics 365 aanpassingen en patches uit te rollen.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics 365 Customization and Configuration geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT medewerkers, IT professionals en developers.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Werkervaring met Microsoft Dynamics 365 of Microsoft Dynamics CRM.