MS55259

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement for Developers

Deze training is bedoeld voor ervaren IT-professionals en ontwikkelaars, en biedt een 'fast track'-benadering voor het leren van de vereiste vaardigheden om codes te ontwikkelen in Microsoft Dynamics 365. Je zult leren hoe je client- en server-side codes kunt schrijven om de verschillende beschikbare API's te gebruiken in het Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement-framework, je maakt aangepaste Modelgestuurde Apps, je bouwt aangepaste bedrijfslogica op in Plug-ins en Custom Workflow Activity-componenten en je breidt het Dynamics 365-gebeurtenismodel uit met JavaScript- en HTML-webbronnen.

De training is van toepassing op zowel Business- als Enterprise-Editions van Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (versie 9. *). Technieken die in deze training worden geleerd, kunnen worden toegepast op Web-, UCI- en Outlook-apps. Let op: voor deze training is een bijbehorende labomgeving vereist die op het Learn on Demand-platform wordt gehost.

Na afronding van deze training kun je:

 • Ontwikkelaarsbronnen en hulpmiddelen zoals de Customer Engagement Toolkit, Plug-In Registration Tool, Plug-in Profiler, Code Generation Tool, NuGet Packages en XRM assembly-referenties downloaden en gebruiken.
 • Server en client-side code schrijven om opdrachten uit te voeren, lezen en schrijven van gegevens van en naar Microsoft Dynamics 365.
 • Aangepaste web- en UCI-apps bouwen die communiceren met Dynamics 365-gegevens en -bewerkingen.
 • De Microsoft Dynamics 365-navigatie aanpassen.
 • Op maat gemaakte bedrijfslogica in 'Plug-in'-componenten bouwen, implementeren en ‘debugen’.
 • Aangepaste workflow-activiteiten maken om Dynamics 365-processen uit te breiden.
 • JavaScript-bibliotheken en webbronnen gebruiken om het formulier- en veldgebeurtenisgestuurde model in Microsoft Dynamics 365 uit te breiden.
 • De Web API en client-side code gebruiken om aangepaste formuliersecties en besturingselementen te maken met behulp van HTML-webresources.
 • De App Designer en Site Map Designer gebruik en om aangepaste Modelgestuurde apps te maken.
 • De best practice-methodiek begrijpen bij het uitbreiden en schrijven van code voor Microsoft Dynamics 365.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement for Developers geschikt?

Deze training is bedoeld voor Technical Users, Administrators en Developers. Om deze training te volgen zal je werkervaring met Microsoft .Net en Visual Studio moeten hebben. Als basiskennis zou je de training ‘Introduction to Microsoft Dynamics 365 afgerond moeten hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Idealiter werkervaring met Microsoft .Net en Visual Studio.