MS55049

€ 995,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
december 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training PowerPivot, Power View and SharePoint 2013 Business Intelligence Center for Analysts

Deze training richt zich op PowerPivot en Power View in Excel 2013. De deelnemers leren hoe ze werkbladen kunnen weergeven en visualiseren door de toepassing van Business Intelligence Center in SharePoint 2013.

Voor zo ver als mogelijk zijn alle modules opzichzelfstaand, wat het mogelijk maakt om de training aan te passen aan de wensen van de deelnemers die wellicht niet geïnteresseerd zijn in een bepaalde service.

Na afronding van de training kun je:

 • PowerPivot 2013 in Excel gebruiken;
 • Werken met DAX;
 • Power View visualisaties maken;
 • Data modellen begrijpen;
 • Opslaan naar SharePoint;
 • Werken met het SharePoint Business Intelligence Center;
 • Toegepaste apps maken in SharePoint voor PowerPivot en Power View;
 • PowerPivot gebruiken binnen Excel voor het importeren van een tabel vanaf de SQL Server;
 • PowerPivot gebruiken binnen Excel voor het importeren van een tabel vanuit SQL Server Analysis Services;
 • Kolommen verbergen om ze niet terug te laten komen in de resulterende PivotTable;
 • Relaties tussen geïmporteerde tabellen vanaf de SQL Server bekijken en vervolgens een extra tabel importeren en de relatie van deze met bestaande configureren;
 • Een PivotTable maken in een bestaand werkblad;
 • Navigeren en gebruik maken van Power View;
 • Een tabel maken;
 • Een grafiek maken;
 • Opslaan een delen;
 • Een BI semantisch model maken;
 • De opties en instellingen verkennen binnen de nieuwe SharePoint 2013 Central Administration en Excel Services;
 • De Secure Store benaderen en controleren;
 • Een nieuwe web applicatie en business intelligence site maken en de features van beide verkennen.

Voor wie is de training PowerPivot, Power View and SharePoint 2013 Business Intelligence Center for Analysts geschikt?

Deze training is bedoeld voor analisten, business intelligence (BI) ontwikkellaars en IT professionals die betrokken zijn bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van Excel werkbladen die gebruik maken van PowerPivot en Power View 2013 om weergegeven te worden op SharePoint.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je:

 • Ervaring te hebben met Excel 2007 of later;
 • PivotTables te begrijpen.