MS20487

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
december 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Developing Windows Azure and Web Services

In deze training leer je hoe services ontwerpt en ontwikkelt die lokaal- en remote data uit verschillende databronnen halen. Ook leer je applicaties ontwikkelen en uitrollen in hybride omgevingen, waaronder de lokale server en Windows Azure.

Deze training is ter voorbereiding op het examen 70-487.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Na afronding van deze training kun je:

 • Queries uitvoeren en data manipuleren met "Entity Framework";
 • ASP.NET Web API gebruiken HTTP-gebaseerde services te bouwen en en te gebruiken van .NET en non-.NET clients;
 • ASP.NET Web API services uitbreiden met "message handlers", "model binders", actie filters en media type formatteerders;
 • SOAP-gebaseerde services bouwen met de Windows Communication Foundation (WCF) en deze van .NET clients gebruiken;
 • Ontwerp principes toepassen op service contracten en WCF services uitbreiden met aangepaste runtime onderdelen en gedrag;
 • WCF services beveiligen met transport- en berichtbeveiliging;
 • Windows Azure Service Bus gebruiken voor "relayed messaging" en "brokered messaging" met wachtrijen en "topics";
 • Services hosten op lokale servers en op verschillende Windows Azure omgevingen, zoals Web Roles, Worker Roles, en websites;
 • Services implementen op lokale servers en Windows Azure;
 • Data opslaan en benaderen in Windows Azure Storage en de toegangsrechten configureren;
 • Services monitoren en loggen, op lokale servers en in Windows Azure;
 • "Federated" authenticatie implementeren met ACS en ASP.NET Web API services;
 • Scaalbare, load-balanced services bouwen.

Voor wie is de training Developing Windows Azure and Web Services geschikt?

Deze training is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde .NET ontwikkelaars. Deze kandidaten willen leren over het ontwikkelen van services en hoe deze vervolgens wordt uitgerold in een hybride omgeving zoals Windows Azure. Je dient minimaal zes maanden ervaring met programmeren te hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSD App Builder

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring met programmeren in C# en ervaring met concepten zoals lambda, LINQ en anonieme typen;
 • Ervaring met MVC;
 • Begrip van de concepten van "n-tier" applicaties;
 • Ervaring met queries uitvoeren en het manipuleren van de data met ADO.NET;
 • Kennis van XML data structuren.
Examen