De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Developing ASP.NET MVC 5 Web Applications

In deze training leer je geavanceerde ASP.NET MVC toepassingen ontwikkelen met behulp van .NET Framework tools en technologieën. De nadruk zal liggen op coderingsactiviteiten die de prestaties en schaalbaarheid van de webapplicatie verbeteren. ASP.NET MVC wordt geïntroduceerd en vergeleken met "webforms" zodat de deelnemer weet wanneer welke zou moeten/kunnen worden gebruikt. Deze training is ter voorbereiding op het examen 70-486.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Na afronding van deze training kun je:

 • De Microsoft webtechnologieën verzameling beschrijven en een passende technologie selecteren om een gegeven applicatie te ontwikkelen;
 • Een ontwerp maken van de architectuur en implementatie van een webapplicatie die voldoet aan een aantal functionele eisen, gebruikersinterface vereisten en businessmodellen;
 • MVC Models maken en code schrijven die de bedrijfslogica implementeert in de methoden, eigenschappen en events van het model;
 • Controllers aan een MVC applicatie toevoegen om de interactie van de gebruiker te beheren, modellen bij te werken en weergaven te selecteren en returnen;
 • Weergaven maken voor data in een MVC applicatie;
 • Unit tests en debugging tools uitvoeren op een webapplicatie in Visual Studio 2012 en een applicatie configureren voor troubleshooting;
 • Een webapplicatie ontwikkelen die gebruik maakt van de ASP.net "routing engine" om gebruiksvriendelijke URL's en een logische hiërarchie in de navigatie voor gebruikers;
 • Een consistente "look en feel" implementeren, in de huisstijl van de onderneming, over een gehele MVC webapplicatie;
 • Gedeeltelijke pagina updates en caching gebruiken om de bandbreedte die een applicatie inneemt te reduceren en de respons op gebruikersaanvragen te versnellen;
 • JavaScript code schrijven die wordt uitgevoerd aan de client-side en gebruik maakt van de jQuery script bibliotheek voor het optimaliseren van het reactievermogen van een MVC webapplicatie;
 • Een volledig "Membership"-systeem in een webtoepassing MVC implementeren;
 • Een MVC applicatie bouwen die aanvallen weerstaat en gebruikersinformatie en -voorkeuren beschermt;
 • Beschrijven hoe je een Windows Azure webservice maakt en aanroept vanuit en MVC toepassing;
 • Beschrijven wat een Web API is en waarom ontwikkelaars een Web API zou kunnen toevoegen aan een applicatie;
 • Aanpassen van de manier waarop browseraanvragen worden verwerkt door een MVC toepassing;
 • Beschrijven hoe een ASP.NET MVC webtoepassingapplicatie gepackaged en geïmplementeerd wordt vanuit een computer ontwikkelomgeving naar een web server voor "staging" of productie.

Voor wie is de training Developing ASP.NET MVC 5 Web Applications geschikt?

Deze training is bedoeld voor professionele webontwikkelaars die Microsoft Visual Studio gebruiken in een team of individueel in een kleine tot grote ontwikkelomgeving. Deelnemers aan deze training zijn geïnteresseerd in het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties en willen de gerendeerde HTML uitgebreid beheren. Ze willen websites bouwen die onderscheid maken tussen de gebruikersinterface, datatoegang en applicatiestructuur.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dienen deelnemers minimaal twee of drie jaar ervaring te hebben met het ontwikkelen van webgebaseerde applicaties met behulp van Microsoft Visual Studio en Microsoft ASP.NET, bekwaam te zijn in het .NET Framework en in enige mate bekend te zijn met de C# programmeertaal.