MS10975

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
februari 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Introduction to Programming

Deze training behandelt de basis van het programmeren met Microsoft Visual Studio 2013 en Visual C# of Visual Basic programmeertalen. De training gaat uit van geen eerdere programmeerervaring onder de deelnemers. Deze training is geschikt om vervolgens door te stromen naar de volgende trainingen voor programmeren, zoals MS20483: Programming in C#.

De focus van deze training ligt op de basisconcepten van het programmeren zoals computer geheugen, data typen, beslissingsstructuren en repetitie door middel van loops. De training geeft ook een introductie in object georiënteerd programmeren, aanbod komen; classes, inheritance en polymorfisme. De training omvat ook het omgaan met excepties, applicatie beveiliging, performance en geheugen management.

Na afronding van deze training kun je:

 • Core programmeer fundamentals uitleggen, zoals computer storage en processing.
 • Computer nummer systemen zoals binary uitleggen.
 • Variabelen en constanten in programmas gebruiken en creëren.
 • Uitleggen hoe je functies in een programma kunt creëren en gebruiken.
 • Beslissingsstructuren in een computer programma creëren en gebruiken.
 • Repetition (loops) gebruiken en creëren in een computer programma.
 • Pseudocode en de rol ervan in programmeren uitleggen.
 • De basis computer data structuren zoals arrays, lists, stacks en queues uitleggen.
 • Objec-oriented programming concepten implementeren.
 • Classes in een computer programma creëren en gebruiken.
 • Encapsulation, inheritance en polymorphism implementeren.
 • De base class library (BCL) in het .NET Framework omschrijven.
 • Applicatie security concepten uitleggen.
 • Simpele I/O in een computer programma implementeren.
 • Applicatie errors identificeren en uitleggen hoe je deze een applicatie moet debuggen.
 • De prestatie overwegingen voor applicaties identificeren.

Voor wie is de training Introduction to Programming geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die nieuw is in de software ontwikkeling, iedereen die de basis van het programmeren wil of moet leren en geïnteresseerd is in object georiënteerd programmeren. Vaak zijn dit studenten in het vervolgonderwijs of beroepsonderwijs. Ook kan deze training geschikt zijn als het gaat om een carrière switch. Deze training is geschikt als basis om vervolgens de geavanceerdere trainingen te volgen zoals MS20483: Programming in C#.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training kun je:

 • Computers gebruiken en programma’s opstarten, bestanden openen en opslaan, navigeren binnen menu’s van applicaties en interfaces;
 • Logisch concepten, zoals vergelijkingen, begrijpen;
 • Getaltheorie begrijpen;
 • Gestructureerde aanwijzingen of stap-voor-stap procedures kunnen maken, begrijpen en volgen;
 • Abstracte concepten snappen en toepassen op concrete voorbeelden.