De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Developing Windows Communication Foundation Solutions with Microsoft Visual Studio 2010

In deze driedaagse training leer je de kennis en vaardigheden voor het ontwikkelen van gedistribueerde toepassingen met WCF 4 en Microsoft Visual Studio 2010.

De training MS10263 is opgezet voor ervaren .NET ontwikkelaars die een technologisch specialist op het gebied van WCF applicatie ontwikkeling willen worden.

Na afronding van deze training kun je:

 • “Service-Oriented” Architectuur tenets implementeren in WCF services;
 • WCF services hosten binnen verscheidene Windows hosts;
 • WCF service contracten definiëren en implementeren, data contracten en bericht contracten;
 • Gebruik maken van meerdere endpoints met verschillende berichtpatronen;
 • WCF services testen, problemen er binnen vaststellen, oplossen en monitoren;
 • Zorgen voor een goede betrouwbaarheid van de services met transacties en bericht wachtrijen;
 • WCF services beveiligen met bericht en transport beveiliging;
 • WCF uitbreiden met “dispatchers”, “inspectors” en formatteerders.

Voor wie is de training Developing Windows Communication Foundation Solutions with Microsoft Visual Studio 2010 geschikt?

Deze training is bedoeld voor professionele .NET programmeurs die gebruik maken van Microsoft Visual Studio in een middel- tot grote ontwikkel omgeving. Deelnemers hebben ervaring met het gebruik van de diensten binnen Web en/of Windows Client applicaties en willen graag “service-oriented” applicaties (SOA) leren ontwikkelen met WCF. Deelnemers aan deze training zijn ervaring gebruikers van Microsoft Visual Studio 2008 SP1 en zijn bekend met Microsoft Visual Studio 2010 voor het ontwikkelen van Windows client of Web applicaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Deze training vereist de volgende voorkennis:

 • Begrip van probleem oplossende technieken die toegepast worden binnen de software ontwikkeling;
 • Algemeen begrip van het doel, de functie en mogelijkheden van het .NET framework;
 • Ervaring met het ontwikkelen van software met Visual Studio 2008 of Visual Studio 2010;
 • Ervaring met object-geörienteerd ontwerpen en ontwikkelen in de C# programmeer taal;
 • Ervaring in “n-tier” applicatie ontwerp en ontwikkeling.