Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests het ASP.NET Web development doormiddel van ASP.NET Web Forms. Deze training leert je voornamelijk server-side programmeren en data access/management in plaats van clients side programmeren. In de training behandelen ze AJAX vanaf een beginners level.At Course CompletionAfter completing this course, students will be able to: Explore ASP.NET Web applications in Microsoft Visual Studio. Create Web applications by using Microsoft Visual Studio and Microsoft .NET–based languages. Create a Microsoft ASP.NET Web Form. Add functionality to a Microsoft ASP.NET Web Form. Implement ..
lees verder

Omschrijving training MOC On Demand 10267 Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests het ASP.NET Web development doormiddel van ASP.NET Web Forms. Deze training leert je voornamelijk server-side programmeren en data access/management in plaats van clients side programmeren. In de training behandelen ze AJAX vanaf een beginners level.

At Course Completion

After completing this course, students will be able to:

 • Explore ASP.NET Web applications in Microsoft Visual Studio.
 • Create Web applications by using Microsoft Visual Studio and Microsoft .NET–based languages.
 • Create a Microsoft ASP.NET Web Form.
 • Add functionality to a Microsoft ASP.NET Web Form.
 • Implement master pages and user controls.
 • Validate user input.
 • Debug Microsoft ASP.NET Web applications.
 • Manage data in an ASP.NET 3.5 Web application.
 • Manage data access tasks by using LINQ.
 • Manage data by using ASP.NET Dynamic Data.
 • Create a Microsoft ASP.NET AJAX application.
 • Consume and Windows Communication Foundation (WCF) services.
 • Manage state in Web applications.
 • Configure and deploy a Microsoft ASP.NET Web application.
 • Secure a Microsoft ASP.NET Web application.
 • Implement new technologies supported by Visual Studio 2010 for Web development.

Voor wie is de training MOC On Demand 10267 Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010 geschikt?

De doelgroep van deze training zijn beginnende ontwikkelaar met HTML of DHTML kennis.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

 • HTML of DHTML kennis.