De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Essentials of Developing Windows Store Apps Using C#

In deze training leer je de belangrijkste programmeermethoden en technieken die voor het ontwikkelen van Windows Store apps. Dit houdt in, de ontwerp- en ontwikkelvaardigheden en gebruik leren maken van Microsoft Visual Studio en Expression Blend tools.

Tijdens deze training leer je:

 • Het Windows 8.1 platform beschrijven, inclusief de functies en de basisprincipes van een Windows app interface;
 • De User Interface lay-out en structuur maken met behulp van XAML;
 • Gegevensbinding gebruiken om gegevens te presenteren in de UI;
 • De “AppBar” en “layout controls” implementeren;
 • Bestanden en stromen verwerken;
 • Reageren op “application lifecycle events” met behulp van “Process Lifetime Management” en de “PLM extensibility” van de Visual Studio 2013 sjablonen;
 • Sjablonen gebruiken om de UI te maken;
 • Verwerken van navigatie scenario's in een Windows Store app;
 • Ontwikkelen en implementeren van contracten zoals zoeken, delen en instellingen;
 • Implementeren van tegels en pop-up notificaties in een Windows Store app;
 • Reageren op de muis, toetsenbord en “touch events”, waaronder gebaren;
 • Een Windows Store app implementeren naar de Windows Store of een enterprise store.

Voor wie is de training Essentials of Developing Windows Store Apps Using C# geschikt?

Deze training is voor professionele ontwikkelaars die één tot twee jaar ervaring hebben met het maken van client applicaties, die thuis zijn in programmeren met C# en enige programmeerervaring met XAML hebben.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training, die je te beschikken over:

 • Minimimaal één jaar ervaring met het maken van applicaties;
 • Ervaring met MVC;
 • Eén tot drie maanden ervaring met het maken “Windows client applications”;
 • Eén tot drie maanden ervaring in het gebruik van Visual Studio 2010 of 2012;
 • Deelgenomen aan training MS20483: programmeren in C#, of equivalente kennis.