MS20483

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Programming in C#

Deze training leert ontwikkelaars de ontwikkelvaardigheden die ze nodig hebben om Windows applicaties met behulp van C# te maken. Gedurende deze 5-daagse training zullen de deelnemers de basisprincipes van C# ontwikkelstructuur, de syntaxen en de implementatie details behandelen en vervolgens gedurende de week hun kennis vergroten door het bouwen van een applicatie die verschillende functies van de .NET Framework 4.5 omvat.

Na afronding van deze training kun je:

 • De voornaamste syntaxen en kern functies van C#.
 • Methoden maken en aanroepen, uitzonderingen opvangen en verwerken, en de vereisten voor het monitoren grootschalige toepassingen opstellen.
 • Implementeren van de basisstructuur en de essentiële elementen van een typische desktop applicatie.
 • Klassen maken, interfaces definiëren en implementeren, maken en gebruik maken van generieke collecties.
 • Overerving gebruiken om hiërarchie in klassen te creëren, een .NET Framework-klasse uitbreiden, en generieke klassen en methoden maken.
 • Lezen en schrijven van data met behulp van bestand input/output en stromen, en gebruik maken van data serialisatie en deserialisatie naar verschillende gegevensindelingen.
 • Maken en gebruiken van een entiteit- gegevensmodel voor toegang tot een database en via LINQ query’s uitvoeren en data updaten.
 • Gebruiken van de typen in de System.Net naamruimte en WCF Data Services om externe gegevens te bereiken en hier query’s op uit voeren.
 • Een grafische user interface bouwen met behulp van XAML.
 • Doorvoer en respons tijd van toepassingen verbeteren met behulp van taken en asynchrone bewerkingen.
 • Onbeheerde bibliotheken en dynamische componenten in een C#-toepassing integreren.
 • Onderzoeken van de meta data van categoriën met behulp van ‘reflection’, aangepaste attributen maken en gebruiken, code genereren tijdens ‘runtime’ en versienummers beheren.
 • Coderen en decoderen van data met behulp van symmetrische en asymmetrische codering.

Voor wie is de training Programming in C# geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren ontwikkelaars die ervaring hebben in C, C++, Javascript, Objective-C, Microsoft Visual Basic of Java en de concepten van object-georiënteerd programmeren kennen.

Deze training is niet bedoeld voor cursisten waarvoor programmeren nieuw is; het is bedoeld voor professionele ontwikkelaars ten minste één maand programmeerervaring hebben in een object-georiënteerde omgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Web Applications

Voorkennis

Ontwikkelaars die deze training volgen zouden al enige ervaringen moeten hebben met het programmeren van elementaire taken in C#. In het bijzonder zouden cursisten hands-on ervaring met C# moeten hebben, waaruit blijkt dat ze begrip hebben onderstaande:

 • Hoe variabelen te benoemen, declareren, initialiseren en waarden toe te wijzen binnen een toepassing.
 • Het gebruik van:
  • rekenkundige operatoren voor rekenkundige berekeningen met één of meer variabelen;
  • relationele operatoren voor het testen van relaties tussen twee variabelen of expressies;
  • logische operatoren voor het combineren van expressies met relationele operatoren.
 • Hoe code syntaxis voor eenvoudige programmeerstatements te maken met behulp van C# “keywords” en het herkennen van syntaxisfouten met behulp van de Visual Studio IDE.
 • Hoe je een eenvoudige vertakkende structuur maakt met behulp van een IF statement.
 • Hoe je een eenvoudige loop maakt met behulp van een For statement om door de data array heen te lopen.
 • Het je de Visual Studio IDE gebruikt om eenvoudige logica fouten vinden.
 • Hoe je een functie maakt die argumenten (parameters) accepteert en resulteert in een waarde van een bepaald type.
 • Hoe je een eenvoudige gebruikersinterface ontwerpt en bouwt met behulp van de standaard besturingselementen van de Visual Studio toolbox.
 • Hoe je een SQL Server-database verbindt en de basis van hoe je gegevens ophaalt en opslaat.
 • Hoe je data sorteert in een loop.
 • Hoe je de klassen en methoden die worden in een programma kan herkennen.
 • Ervaring met MVC.
Examen