De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training Introduction to Visual Basic.NET Programming

Aan orde komt het schrijven van eenvoudige Visual Basic.NET Windows applicaties die gebruik maken van forms, controls en menu’s voor het user interface, variabelen, arrays, flow control constructies en Sub, Function en Property procedures. Ook is er aandacht voor error handling met de debugger en door het gebruik van structured exception handling. Voorts wordt het schrijven van een simpele Visual Basic .NET Web Forms applicatie die een XML Web Service gebruikt behandeld en komen object georienteerde technieken met classes aan bod.

Tenslotte staat het benaderen van een Access database met ADO.NET op het programma en worden diverse aspecten van het uitrollen van applicaties besproken.

Update
Deze training gaat uit van .NET Framework 1.1. Bent u op zoek naar een soortgelijke training, maar dan op basis van .NET Framework 3.0, dan adviseren wij u de training MS4994: Introduction to Programming Microsoft .NET Framework Applications with Microsoft Visual Studio 2005. Ook voor .NET Framework 4.0 zijn diverse trainingen beschikbaar. Zie hiervoor de rubriek Microsoft Visual Studio 2010 trainingen of training MS10550 Programming in Visual Basic with Microsoft Visual Studio 2010

Voor wie is de training Introduction to Visual Basic.NET Programming geschikt?

Deze cursus is bestemd voor beginnende en ervaren programmeurs die willen leren programmeren in Visual Basic.NET.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze cursus is kennis van de basisconcepten van programmeren en enige programmeerervaring vereist.

Examen