De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Designing a Data Solution with Microsoft SQL Server

Deze training richt zich op het plannen en implementeren van enterprise database infrastuctuur solutions met SQL Server 2014 en andere Microsoft technologieën. De training beschrijft hoe je SQL Server Workloads consolideerd, hoe je werkt met on-premises- en Microsoft Azure Cloud gebaseerde solutions en hoe je zorgt voor high availability en disaster recovery solutions.

Deze training is ontwikkeld voor deelnemers die SQL Server 2012 of SQL Server 2014 willen leren. De training behandeld de nieuwe features binnen SQL Server 2014, evenals de belangrijkste mogelijkheden van het gehele SQL Server dataplatform.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Tijdens deze training leer je:

 • Een bestaande enterprise omgeving benaderen;
 • Policy-Based Management plannen en implementeren;
 • De overwegingen beschrijven voor het consolideren van workloads met SQL Server 2014;
 • Overwegingen bespreken voor het toevoegen van SQL Server 2014 in een private cloud;
 • Microsoft Azure opslag gebruiken met SQL Server 2014;
 • Databases implementeren en configureren in Microsoft Azure SQL Databases;
 • Databases implementeren en configureren in Microsoft Azure virtuele machines;
 • Technologieën beschrijven die zorgen voor high availability binnen SQL Server 2014 en "log shipping" implementeren;
 • Windows Server Failover Clustering beschrijven en een Always On Failover Cluster Instance implementeren;
 • Een Always On Availability Group implementeren;
 • High availability solutions plannen en implementeren;
 • Database replicatie plannen en implementeren.

Voor wie is de training Designing a Data Solution with Microsoft SQL Server geschikt?

Deze training is bedoeld voor database professionals die zich bezig houden met het plannen, implementeren en beheren van database solutions. De primaire verantwoordelijkheden van deze doelgroep zijn:

 • Het plannen en implementeren van een database infrastructuur;
 • Het plannen en implementeren van consolidatie strategieën;
 • Plannen en implementeren van high availability solutions;
 • Plannen en implementeren van recovery solutions.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Data Management and Analytics

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Minimaal twee jaar ervaring met werken met relationele databases, waaronder:
 • Het plannen en implementeren van databases;
 • Het beheren van databases;
 • Het uitvoeren van queries;
 • Enige basiskennis van high availability en disaster recovery solutions;
 • Enige basiskennis van Microsoft Azure technologieën en concepten rondom cloud computing.
Examen