MS20462

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Training Administering Microsoft SQL Server 2014 Databases

Deze vijfdaagse training voorziet de deelnemer van de kennis en vaardigheden voor het onderhouden van een Microsoft SQL Server 2014 database. Deze training richt zich op het aanleren hoe SQL Server 2014 product functies en tools voor het onderhouden van een database werken.

Deze training is ontwikkeld voor mensen die SQL Server 2012 of SQL Server 2014 willen leren en is de vervangende training van 10775. De training behandeld de nieuwe functionaliteiten van SQL Server 2014, maar ook de belangrijkste mogelijkheden die het SQL Server data platform biedt.

Na afronding van deze training kun je:

 • Basis database administrator taken en tools beschrijven.
 • SQL Server 2014 installeren en configureren.
 • SQL Server databases en opslag configureren.
 • Backup strategieën plannen en implementeren.
 • Databases herstellen met backups.
 • Data importeren en exporteren.
 • SQL Server monitoren.
 • SQL Server activiteiten traceren.
 • SQL Server beveiliging beheren.
 • Data toegang en versleutelde data controleren.
 • Voortgaand database onderhoud plegen.
 • SQL Server onderhoud automatiseren met SQL Server Agent Jobs.
 • Database mail, alerts en notificaties configureren.

Voor wie is de training Training Administering Microsoft SQL Server 2014 Databases geschikt?

De doelgroep voor deze training bestaat uit individuen die SQL Server databases beheren en onderhouden. Voor deze individuen is het beheer en onderhoud onderdeel van hun primaire verantwoordelijkheden, of ze werken in een omgeving waar databases een sleutelrol spelen in hun voornaamste werk.

De secundaire doelgroep van deze training bestaat uit individuen die applicaties ontwikkelen die content leveren vanuit SQL databases.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA SQL Server 2012

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dient de deelnemer te beschikken over:

 • Basis kennis van het Microsoft Windows besturingssysteem en zijn basis functionaliteiten.
 • Praktische kennis van Transact-SQL.
 • Praktische kennis van relationele databases.
 • Enige ervaring met het ontwerpen van databases.

Deelnemers kunnen aan deze voorwaarden voldoen door het volgen van deze training, of door het verkrijgen van gelijkwaardige kennis en vaardigheden:

 • MS20461: Querying Microsoft SQL Server 2014
Examen