De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft FAST Search Server 2010 for SharePoint for Application Developers

Deze training is ontworpen om de onderscheidende features van Microsoft FAST Search Server 2010 voor SharePoint uit te lichten. De training stelt de deelnemers in staat om met deze add-on effectieve search-driven applicaties te implementeren. De training bouwt voort op MS10805, Microsoft SharePoint 2010 Search for Application Developers. Onderwerpen die aan bod komen zijn: product eigenschappen, search architecture, FAST Web Crawler, FAST Query Language, numerieke refiners, FAST Search scopes, linguistic capabilities, geavanceerde content verwerking, relevantie en ranking.

Na afronding van deze training kun je:

 • De eigenschappen van het product, de voordelen en het gebruik ervan beschrijven;
 • De componenten van de “search architecture” van het product identificeren;
 • De FAST Web Crawler configureren en de mogelijkheden van FAST Search connector beschrijven;
 • FAST Query Language query’s maken;
 • Numerieke refiners en Fast search scopes configureren;
 • Linguistics features, zoals keywords, synoniemen, stemming, spell checken, en offensieve content filtering configureren;
 • Geavanceerde content processing implementeren;
 • Ranking profielen implementeren en de relevantie van zoekresultaten optimaliseren.

Voor wie is de training Microsoft FAST Search Server 2010 for SharePoint for Application Developers geschikt?

Deze training is bedoeld voor applicatie ontwikkellaars en gevorderde systeembeheerders die werken op het gebied van Enterprise Search en uitbreiden naar FAST Search 2010 voor SharePoint.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Deelname aan de training MS10805 Microsoft SharePoint 2010 Search voor Application Developers;
 • Minimaal twee jaar ervaring als ontwikkellaar voor Microsoft Office SharePoint Server 2007 en/of SharePoint Server 2010;
 • Begrip van Windows Server 2008 en ondersteunende technologieën zoals Internet Information Services;
 • Ervaring in het uitrollen en configureren van Microsoft Windows Server 2008 en Microsoft SQL Server Technologies;
 • Bekend zijn met het maken van projecten in Microsoft Visual Studio;
 • Bekend zijn met programmeren met Microsoft .NET in Visual Studio 2010;
 • Bekend zijn met Microsoft Windows PowerShell 2.0;
 • Ervaring in het uitrollen en configureren van Search Applications voor SharePoint Server 2010;
 • Ervaring in het uitrollen en configureren van FAST Search Server 2010 voor SharePoint.