MS10175

€ 2.245,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft SharePoint 2010, Application Development

Deze training biedt bestaande .NET ontwikkelaars praktische informatie en labs die hun in staat stellen tot het maken van oplossingen voor het Microsoft SharePoint 2010 platform.

Na afronding van deze training kun je:

 • Het SharePoint 2010 ontwikkelplatform beschrijven en de voordelen en functionaliteiten die het voor ontwikkellaars biedt benoemen;
 • De in het SharePoint 2010 platform geïntegreerde ontwikkeltools gebruiken, zoals Visual Studio 2010 en SharePoint Designer 2010;
 • Webonderdelen maken voor SharePoint 2010 oplossingen;
 • Code ontwikkelen die gebruik maakt van de server-side objecten van het SharePoint 2010 ontwikkelplatform;
 • Event receivers ontwikkelen en applicatie instellingen aanpassen voor SharePoint 2010 oplossingen;
 • Oplossingen ontwikkelen die externe data benaderen met Business Connectivity Services;
 • Workflows ontwikkelen als onderdeel van SharePoint 2010 oplossingen;
 • Code ontwikkelen die gebruik maakt van de client-side objecten van het SharePoint 2010 ontwikkelplatform;
 • Server ribbon controls en client dialogs ontwikkelen voor het nieuwe gebruikersinterface platform van SharePoint 2010;
 • Microsoft Silverlight applicaties ontwikkelen die geïntegreerd zijn met SharePoint 2010 data en -oplossingen;
 • Sandboxed oplossingen ontwikkelen voor SharePoint 2010;
 • Code ontwikkelen die gebruik maakt van de taxonomische- en gebruikersprofiel services van het SharePoint 2010 ontwikkelplatform;
 • Code ontwikkelen die gebruik maakt van content management services van het SharePoint 2010 ontwikkelplatform.

Voor wie is de training Microsoft SharePoint 2010, Application Development geschikt?

Deze training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars die gebruik maken van Microsoft SharePoint 2010 in een team-based, medium tot grote ontwikkelomgeving. Deelnemers aan deze training zijn ervaren gebruikers van Microsoft Visual Studio 2008 SP1. De doelgroep van deze training begrijpt de werking van de nieuwe functionaliteiten van SharePoint 2010 en Visual Studio 2010.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Begrip van verschillende technieken voor het oplossen van problemen die van toepassing zijn binnen software ontwikkelling;
 • Gemiddeld 12 maanden ervaring met ASP.NET 3.5 met Visual Studio 2008 (of later);
 • Gemiddeld 1 maand ervaring in het ontwikkelen binnen SharePoint 2007 of SharePoint 2010 en VS2010 (inclusief beta versies), waaronder het schrijven van code die omgaat met de SharePoint Server-side APIs;
 • Ervaring in het uitvoeren van gebruikerstaken met SharePoint 2007 of SharePoint 2010 en begrip van de functie en het gebruik van onderstaande:
 • Lijsten;
 • Documenten en Libraries;
 • Personalisatie van een “SP page/site”;
 • Gebruik van MySites;
 • Gebruik van SharePoint Designer.