MS55249

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Developing with the SharePoint Framework

Deze 5 daagse training is bedoeld voor Developers die in staat willen zijn client side applicaties te creëren met SharePoint Framework. In deze training leer je over de nieuwe tools die nodig zijn wanneer je ontwikkeld met SharePoint Framework. Daarnaast wordt JavaScript en de potentiële valkuilen besproken, wat leidt tot het gebruik van TypeScriped als getypte superset van JavaScript. Je wordt geïntroduceerd met de JavaScript bibliotheek React, wat vaak gebruikt wordt binnen SharePoint Framework componenten. Met behulp van alle eerder genoemde technieken leer je hoe je client-side web parts, extensions en field customizers bouwt met SharePoint Framework. Tenslotte leer je hoe je andere JavaScript frameworks includeert, unit tests aanbiedt, packaging configureert en oplossingen uitrolt.

Na afronding van deze training kun je:

 • Werken met open source tools Node.js, Yeoman en Gulp.
 • Een apparaat voorbereiden voor SharePoint Framework development.
 • Werken met npm modules binnen een project.
 • Client-sde web parts bouwen met SharePoint Framework.
 • UI extensions bouwen zoals field customizers of command sets met SharePoint Framework.
 • JavaScript schrijven en begrijpen.
 • Gevanceerde JavaScript patronen gebruiken zoals Module en Class.
 • TypeScript schrijven en samenstellen.
 • Andere bibliotheken includeren in een SharePoint Framework project.
 • Componenten aanpassen met Sass (Syntactically Awesome Style Sheets).
 • De SharePoint REST API gebruiken binnen SharePoint Framework.
 • Webservices gebruiken binnen SharePoint Framework.
 • React begrijpen en schrijven met TypeScript.
 • JSX gebruiken als manier om HTML content te creëren.
 • Aanpassingen stylen met de Office UI Fabric.
 • Een SharePoInt Framework oplossing uitrollen.
 • SharePoint aftifacts vanuit een SharePoint Framework oplossing uitrollen.
 • De Microsoft Graph API vanuit SharePoint Framework gebruiken.
 • Het bouwproces van Gulp configureren.

Voor wie is de training Developing with the SharePoint Framework geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren Developers die willen beginnen met het bouwen van oplossingen met SharePoint Framework.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is eerdere kennis van JavaScript of TypeScript niet vereist. Je weg kunnen vinden in SharePoint is aan te raden.