De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Deze training is vervangen door MS-700T - Managing Microsoft Teams (MS-700 Examen)

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300 examen)

Advies Microsft: 1 extra trainingsdag

Vanwege de intensiteit van deze training raadt Microsoft aan om bij deze training 1 extra trainingsdag in te boeken. Afhankelijk van je voorkennis wordt voor deze training 6 dagen geadviseerd. Wil jij optimaal jouw training kunnen volgen? Voeg dan 1 extra trainingsdag toe. Dit doe je door bij de opties ‘+1 Trainingsdag’ aan te vinken.

Over de MS-300 Deploying Microsoft 365 Teamwork

Deze training is onderdeel van een viertal trainingen die je voorbereiden op het Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate Certificeringsexamen MS-300 Deploying Microsoft 365 Teamwork.

Deze training behandelt de onderwerpen van de volgende trainingen:

  • MS-300T01 Managing Office 365 Content Services
  • MS-300T02 Managing SharePoint Online
  • MS-300T03 Enabling Microsoft Teams for Collaboration
  • MS-300T04 Enabling Office 365 Workloads for Collaboration

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid op het MS-300 Deploying Microsoft 365 Teamwork examen. Dit examen is de eerste stap voor de Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate Certificering.

Voor wie is de training Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300 examen) geschikt?

Deze training is bedoeld voor de Teamwork-beheerderrol van Microsoft 365. Je bent dan verantwoordelijk voor het configureren, implementeren en beheren van Office 365- en Azure-workloads die zijn gericht op een efficiënte en effectieve samenwerking en acceptatie. Je beheert apps, services en ondersteunende infrastructuur om te voldoen aan zakelijke vereisten. Je kan een onderscheid maken tussen producten en services, maar beheert niet elk product of elke service afzonderlijk. Als Teamwork-beheerder moet je SharePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams kunnen implementeren, beheren, migreren en beveiligen. Je hebt een fundamenteel begrip van integratiepunten met de volgende apps en services: Office, PowerApps, Flow, Yammer, Microsoft Graph, Stream, Planner en Project. Ook begrijp je als beheerder hoe apps en services van derden, waaronder bedrijfstoepassingen, kunnen worden geïntegreerd.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Ervaring met Windows PowerShell.
  • Basisbegrip van Active Directory en Azure AD.
  • Basisbegrip van beheer van mobiele apparatuur en alternatieve besturingssystemen (Android en macOS).
Examen