De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript

Deze vijfdaagse training behandelt geavanceerde ontwikkelmogelijkheden en technieken voor het ontwikkelen van Windows Store apps. In deze training leer je hoe je Windows Store apps ontwerpt en ontwikkeld. Daarnaast leer je geavanceerde functies implementeren, zoals locatie informatie, media streaming naar externe apparaten en de integratie met online services.

De training beschrijft tevens het gebruik van Visual Studio 2013 en Expression Blend.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Tijdens deze training leer je:

 • Animaties en overgangen in een Windows Store app toevoegen ter verbetering van de gebruikerservaring;
 • Lokaliseren van de Windows Store app User Interface (UI);
 • Het “branden” van de Windows Store app en het verbeteren van de laad-ervaring met een splash screen;
 • Gebruik maken van verschillende opslag-mechanismen, kiezen van een geschikte caching strategie voor de Windows Store app en gebruik maken van geavanceerde methoden voor bestandstoegang;
 • Maken van custom controls, uitbreiden van templated controls en het ontwikkelen en gebruiken van onderdelen van WinMD;
 • Uitvoeren van de afdruk en instellingscontracten en de Play To API;
 • Werken met de Push Notification Service (WNS);
 • Vastleggen van beeld en geluid middels camera en microfoon;
 • Creëren en gebruik maken van achtergrondtaken;
 • Ontdekken van de mogelijkheden van een apparaat, communiceren met apparaten, en werken met sensor data.
 • Implementeren Windows Store proef licenties, in-app aankopen en advertenties;
 • Een Windows-verificatie en web authenticatie in Windows Store apps beheren;
 • Problemen diagnosticeren en applicaties monitoren met behulp van tracing en profiling tools en API.

Voor wie is de training Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript geschikt?

Deze training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars met tenminste één jaar ervaring in het maken van applicaties en die kunnen programmeren in HTML5, Javascript en CSS voor het bouwen van Windows Store Apps.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je beschikken over:

 • Tenminste zes tot twaalf maanden ervaring programmeren in HTML5;

 • Tenminste drie tot zes maanden ervaring met Visual Studio 2012 (inclusief ervaring met preview builds);

 • Minimaal één maand werkervaring op het gebied van Windows Store apps.