MS20480

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

Deze training is een introductie in HTML5, CSS3 en JavaScript. De deelnemers aan deze training leren de basis van het programmeren in HTML5/CSS3/JavaScript. Deze training vormt het startpunt van de MCSD trajecten voor het ontwikkelen van zowel Web Applicaties als Windows Store Apps in HTML5.

De focus ligt op het gebruik van HTML5/CSS3/JavaScript voor het definiëren en gebruiken van variabelen en dataopslag om zodoende goed gestructureerde apps te ontwikkelen. De oefeningen in deze training zijn geselecteerd om je te ondersteunen en demonstreren hoe de structuur van verschillende soorten apps in elkaar zit. Deze oefeningen zijn gericht op de basisprincipes van programmeren, hierdoor zal je in staat zijn om een HTML5 applicatie te ontwikkelen.

In deze training wordt Visual Studio 2017 gebruikt op een Windows 10 machine.

Na afronding van deze training kun je:

 • Uitleggen hoe je Visual Studio 2017 gebruikt om web applicaties te maken.
 • De nieuwe features van HTML5 omschrijven en HTML5 pagina’s creëren en aanpassen.
 • Met behulp van JavaScript interactie toevoegen aan een HTML5 pagina.
 • HTML formulieren creëren met behulp van verschillende input types en gebruikersinput valideren door HTML5 attributes en JavaScript code te gebruiken.
 • Data verzenden en ontvangen naar en vanaf een externe databron met behulp van XMLHTTPRequest objecten en jQuery AJAX operations.
 • HTML5 pagina’s ontwerpen met behulp van CSS3.
 • Goed gestructureerde en makkelijk onderhoudbare JavaScript code creëren.
 • Veelvoorkomende HTML5 APIs gebruiken in interactieve web applicaties.
 • Web applicaties creëren die offline operations supporten.
 • HTML5 webpagina’s creëren die aangepast kunnen worden aan verschillende apparaten en form factoren.
 • Geavanceerde graphics toevoegen aan een HTML5 pagina met behulp van Canvas elementen en door het gebruik van Scalable Vector Graphics.
 • De gebruikerservaring verbeteren door het toevoegen van animaties aan een HTML5 pagina.
 • Web Sockets gebruiken om data te ontvangen en verzenden tussen een web applicatie en een server.
 • De responsiviteit verbeteren van een web applicatie dat long-running operations uitvoert met behulp van Web Worker processen.

Voor wie is de training Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 geschikt?

Deze training vereist weinig voorkennis, wel wordt geadviseerd om minimaal 6 maanden ervaring te hebben in het ontwikkelen van applicaties (HTML5, CSS3 en Javascript is een pré). Mocht je geen ervaring hebben met HTML5 is dit geen probleem, mits je wel ervaring met oudere versies van HTML.

Beschik je niet over deze ervaring? Dan is het aan te raden om de “Software Development Fundamentals with HTML5” training te volgen.

Developers met meer dan 5 jaar ervaring zal deze cursus hier en daar te basic zijn, met name de onderdelen waarbij het om de syntax gaat van HTML5, CSS3 en Javascript.

Wil je het 70-480 examen afleggen, maar beschik je over voldoende ervaring? Dan is het mogelijk om de training in minder dagen te doen. Geef dan bij je bestelling aan dat je een verkorte versie van de training wilt volgen. Onze product specialist zal met jou kijken hoeveel dagen training voor jou voldoende zijn om te slagen voor het 70-480 examen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Web Applications

Voorkennis

Voor het volgen van deze training moet de deelnemer ten minste drie maanden professionele ontwikkeling ervaring hebben.

In aanvulling op hun professionele ervaring, moeten deelnemers aan deze training een combinatie van praktische en conceptuele kennis met betrekking tot HTML5 programmering hebben.

Dit omvat de volgende voorwaarden:

 • Begrijp de eenvoudige HTML-documentstructuur:
 • Gebruik HTML-tags om tekst inhoud weer te geven.
 • Gebruik HTML-tags om afbeeldingen weer te geven.
 • Gebruik HTML-API's.
 • Begrijpen hoe de stijl gemeenschappelijke HTML-elementen met behulp van CSS, inclusief:
 • Het scheiden van de presentatie content.
 • Inhoud flow beheren.
 • Het beheren van de positionering van de afzonderlijke elementen.
 • Inhoud beheren overflow.
 • Basic CSS styling.
Examen