De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training JavaScript, HTML and CSS Web Development

Deze training introduceert HTML, JavaScript en CSS als programmeer- en opmaaktalen die worden gebruikt om webtoepassingen te maken. Je zal ervaring opdoen met elke taal afzonderlijk en ze uiteindelijk combineren om aantrekkelijke webapplicatieoplossingen te creëren. Je krijgt de mogelijkheid om Visual Studio Code te gebruiken in je besturingssysteem naar keuze om je webtoepassingen te maken en te testen. Deze training leert je de basistaken die nodig zijn om webtoepassingen te maken met een sterke semantische structuur, herbruikbare stijlcomponenten en aangepaste interactieve functies. De training bevat praktijkgerichte labs waarmee je eenvoudige HTML-pagina's kan bouwen die de componenten zijn van een webtoepassing die wordt gebruikt om problemen in de echte wereld op te lossen.

Na afronding van deze training kun je:

 • De historische context en rechtvaardiging voor HTML verkennen.
 • HTML5-documenten maken.
 • HTML-elementen gebruiken om inhoud aan een HTML-pagina toe te voegen.
 • Hyperlinks gebruiken om verschillende HTML-pagina's aan elkaar te verbinden.
 • Gebruikersinvoer vastleggen met formulieren.
 • Content maken met behulp van HTML5 semantische elementen.
 • SVG-afbeeldingen maken.
 • CSS-stylesheets maken.
 • Geavanceerde CSS-regelsets en selectors schrijven.
 • Lay-out HTML-elementen met behulp van CSS-marge en opvulling.
 • Programmalogica implementeren met behulp van JavaScript.
 • HTML5 API’s gebruiken met JavaScript.
 • Geavanceerde webtoepassingen implementeren met behulp van jQuery, AngularJS, Bootstrap, TypeScript of Sass.

Voor wie is de training JavaScript, HTML and CSS Web Development geschikt?

Deze training is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over de basisvaardigheden die nodig zijn voor webontwikkeling. De training is bedoeld voor mensen van alle niveaus. Enige ervaring met softwareontwikkeling is nuttig, maar niet noodzakelijk.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Enige ervaring met softwareontwikkeling is nuttig, maar niet noodzakelijk.