IIJV8FUN

€ 1.890,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Java SE 8 en OO Development Fast Track

De Java SE 8 training geeft je in 4 dagen met praktijk oefeningen en theorie de introductie in het programmeren met Java. Het is wel belangrijk dat je fundamentele voorkennis hebt van programmeren.

In deze training leer je de programmeertaal Java en hoe je dit goed toepast in een zo efficiënt mogelijke code en leer je hoe je in Java Object Georiënteerd kun programmeren. Daarnaast leer je hoe je goed ontwikkelde Java classes maakt, het gebruik van encapsulation en het bouwen van complexe functionaliteiten met composition. Tevens behandeld de training geavanceerde concepten zoals user interfaces, het gebruik met Java Collections Framework en een overview hoe je database connecties maakt met JDBC en JPA. Dit alles leer je met praktische voorbeelden die je zelf uit gaat voeren.

Deze training is een goede voorbereiding op het volgende examen: Java SE 8 Programmer I (1Z0-808).

Na afronding van de training kun:

 • Het belang, gebruik, sterktes en zwaktes van Java begrijpen.
 • Java taal basics begrijpen.
 • Java programma’s schrijven, aanpassen en beheren.
 • Object Model en Object Oriented Programming begrijpen.
 • Classes, inheritance en polymorphism begrijpen.
 • Classes ontwerpen en creëren zodat je ze kunt gebruiken in Java programma’s.
 • Compositie en delegatie gebruiken om objecten te creëren vanuit andere objecten.
 • Packages gebruiken en begrijpen om code te organiseren.
 • Interfaces begrijpen inclusief waarom ze van belang zijn en hoe je het gebruikt.
 • Interfaces gebruiken om abstraction te implementeren.
 • Java coding style leren.
 • Goed gestructureerde Java programma’s creëren.
 • Programma’s aanpassen en uitvoeren met de JDK development tools en met een geïntegreerde Development Environment (IDE) naar keuze.
 • Core Java libraries (java.lang, java.util) gebruiken.
 • Error handling uitzonderingen gebruiken en begrijpen.
 • Java Collections Framework gebruiken.
 • Bewust zijn van en gebruik maken van de nieuwe features van Java 8, naast het beschikken over kennis van belangrijk geavanceerde features van eerdere Java versies.

Voor wie is de training Java SE 8 en OO Development Fast Track geschikt?

Deze training is bedoeld voor programmeurs met ervaring die meer kennis op willen doen op gebied van Java. Een andere doelgroep zijn programmeurs die het Java SE 8 Programmer I (1Z0-808) examen willen behalen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Java SE 8 OCA

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Al ervaring hebben met andere programmeertalen.
Examen