De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Introduction to Azure for Developers

Deze vijfdaagse training biedt de kans om een bestaande ASP.NET MVC applicatie te nemen en om de functionaliteit van deze applicatie uit te breiden door deze naar Azure te verplaatsen. De focus in de training ligt op het ontwikkelen in Azure door middel van Storage, Cloud Services, Service Bus, Active Directory, WebSites, SQL en andere functies. Daarnaast worden de aangeleverde .NET SDKs, REST APIs en configuratie en uitrol-opties gerelateerd aan Azure.

Na het volgen van de training kun je:

 • Azure en de mogelijkheden die het bied voor ontwikkelaars omschrijven. Het gebruiken van en navigeren binnen de Management Portal en het Azure platform en de bijbehorende reeds uitgerolde applicaties.
 • Het gebruiken van de Management Portal om Azure services te creëren, bewerken, schalen en stop te zetten. Ook het gebruik van alternatieve (Powershell, REST) methodes om Azure services te managen.
 • Het maken en hosten van simpele websites door middel van Azure Websites. Het monitoren en managen van de websites via de Management Portal.
 • Het bouwen van een modulaire web applicatie en deze hosten binnen de Azure Cloud Service Web Roles.
 • Het gebruiken van Cloud Service Worker Roles om data te verwerken in de achtergrond. Het gebruiken van Cloud Service Cache Roles om data op te slaan in de cache.
 • Het gebruiken van Azure SQL om data op te slaan en op te halen.
 • Het opslaan van data binnen Azure Table Storage.
 • Het opslaan en ophalen van multimedia bestanden in Azure door middel van Blob Storage.
 • Het gebruik van Azure Queue Storage om data in de wachtrij te zetten om deze asynchroon te verwerken. Het gebruik van Azure Service Bus Queues om data in wachtrijen te zetten.
 • Het gebruik van de Azure Service Bus Relay om on-premise services te verbinden met client applications.
 • Het gebruik van Azure Service Bus Notification Hubs om berichten op client applications te publiceren.
 • Het gebruik van Azure Active Directory om beveiliging te implementeren binnen een Cloud web applicatie.
 • Het uitrollen van web applicaties naar Azure door middle van WebDeploy en Service Packages.
 • Het gebruik van Azure Mobile Services om een schaalbare en secure web service voor mobiele applicaties te bieden.

Voor wie is de training Introduction to Azure for Developers geschikt?

Deze training is geschikt voor web applicatie ontwikkelaars die 6 tot 12 maanden ervaring hebben binnen web development met ASP.NET en C#. Deze training is vooral geschikt als ze deze ASP.NET applicaties voort willen zetten binnen Azure door de functies te integreren met Azure en de Azure best practices willen gebruiken om een hoge schaalbaarheid te bereiken.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is de volgende voorkennis nodig:

 • 6 tot 12 maanden ervaring met het ontwikkelen van ASP.NET applicaties in C#
 • Ervaring met ASP.NET web applicatie ontwikkeling
 • Ervaring met C# applicatie ontwikkeling
 • Het gebruik van resources binnen Enterprise web applicatie ontwikkeling.
 • Relationele Databases (SQL)
 • WCF service