AZ-300T04

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Creating and Deploying Apps

Deze training laat IT-professionals zien hoe ze Logic App oplossingen kunnen bouwen die apps, gegevens, systemen en services integreren in bedrijven of organisaties door taken en bedrijfsprocessen te automatiseren als workflows. Logic Apps is een Cloudservice in Azure waarmee je eenvoudig schaalbare oplossingen kunt ontwerpen en maken voor app-integratie, gegevensintegratie, systeemintegratie, EAI (enterprise application integration) en business-to-business (B2B) -communicatie, zowel in de Cloud als op locatie of beide.

Je ziet ook hoe Azure Service Fabric een gedistribueerd systeemplatform is dat het makkelijker maakt om schaalbare en betrouwbare microservices en container te verpakken, te implementeren en beheren. Service Fabric biedt ook een oplossing voor de grote uitdagingen bij het ontwikkelen en beheren van Cloud-native applicaties. Developers en beheerders kunnen complexe infrastructuurproblemen voorkomen en zich richten op het implementeren van bedrijf kritische en veeleisende workloads die schaalbaar, betrouwbaar en manageble zijn. Service Fabric vertegenwoordigt de volgende generatie platformen voor het bouwen en beheren van deze enterprise-class, tier-1, Cloud-schaal applicaties in containers.

Tenslotte zul je zien hoe Azure Kubernetes Service (AKS) het eenvoudig maakt om een beheerd Kubernetes-cluster in Azure te implementeren. AKS vermindert de complexiteit en operationele overhead van het beheer van Kubernetes door een groot deel van die verantwoordelijkheid over te dragen aan Azure. Als een gehoste Kubernetes-service behandelt Azure de kritieke taken zoals gezondheidsmonitoring en onderhoud voor je.

Na afronding van deze training kun je:

  • Shell-opdrachten gebruiken om een App Service Web App te maken.
  • Achtergrondtaken maken.
  • Swagger gebruiken om een API te documenteren.
  • Een betrouwbare service maken.
  • Een Betrouwbare Acteurs-app maken.
  • Hands-on werken met Betrouwbare collecties.
  • Het Azure Container Registry begrijpen.
  • Azure Container-instanties gebruiken.

Voor wie is de training Creating and Deploying Apps geschikt?

De training is bedoeld voor Cloud Solutions-architecten met praktische ervaring met besturingssystemen, virtualisatie, cloud-infrastructuur, opslagstructuren, facturering en netwerken.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis nodig.