MS10979

€ 995,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Introduction to Microsoft Azure for IT Professionals

Deze training bied de onderliggende kennis die vereist is voor ITPros/Devs die met Microsoft Azure gaan werken, of het nou beheerders, developers of database administrators zijn.

Deze training introduceert de principes van cloud computing. Je wordt bekend gemaakt met de principes die zijn geïmplementeerd in Microsoft Azure. Daarnaast legt deze training uit hoe je de core infrastructure van Azure implementeert, bestaande uit virtual networks en storage. Met deze kennis zul je in staat zijn de standaard Azure services, waaronder Azure Virtual Machines, Web Apps en SQL Database te creëren. Je leert ook over container-based Azure services en de meest prominente voorbeelden van serverless computing. De training eindigt met het omschrijven van de features van Azure Active Directory (Azure AD).

Na afronding van deze training kun je:

 • Cloud computing, Azure en Azure subscriptions omschrijven.
 • Azure PowerShell, de Azure Software Development Kit (SDK), en de Azure command-line interface (CLI) omschrijven om de Azure subscriptions te managen.
 • Virtual machines in Azure creëren en configureren, en de disks managen.
 • Web apps in Azure creëren, configureren en monitoren en een Azure platform uitrollen als platform as a service (PaaS) cloud services.
 • Azure virtual networks creëren en configureren.
 • Cloud storage in Azure creëren, managen en configureren.
 • Azure SQL Database gebruiken om SQL databases te creëren, configureren en managen.
 • Azure AD creëren en managen.

Voor wie is de training Introduction to Microsoft Azure for IT Professionals geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT’ers die beter willen worden in het uitrollen, configureren en het beheren van services en virtual machines (VMs) met behulp van Azure, waaronder:

 • Developers die beter willen worden in het creëren van Azure solutions.
 • IT professionals die beter willen worden in het gebruik van Azure om websites en mobiele app back-end services te hosten.
 • Database administrators die beter willen worden in het gebruik van Azure om SQL databases te hosten.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Een achtergrond in de IT.
 • Begrip van hoe je websites uitrolt.
 • Basiskennis van virtualization.
 • Basiskennis van Active Directory concepten, waaronder domeinen, gebruikers en domein beheerders.
 • Basiskennis van database concepten, waaronder tabellen en simpele queries.