MS20486

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Developing ASP.NET Core MVC Web Applications

Tijdens deze vijfdaagse training zullen je leren hoe je advanced ASP.NET Core MVC applicaties ontwikkelt, gebruik makend van .Net Core tools en technologieën. De focus zal liggen op coderende activiteiten die de prestaties en schaalbaarheid van Webapplicatie verbeteren. Deze training zal jou ook voorbereiden op het examen 70-486.

Na afronding van deze training kun je:

 • De Microsoft Web Technologies stack omschrijven en de juiste technologie aanwijzen die je kunt gebruiken om een willekeurige applicatie te ontwikkelen.
 • De architecture en implementatie van een web applicatie ontwerpen die voldoet aan bepaalde functionele eisen, user-interface eisen en business modellen.
 • De pipeline van ASP.NET Core Web applications configureren, gebruik makend van middleware en leverage dependency injection over de MVC applicatie.
 • Controllers toevoegen aan een MVC-applicatie om user interaction, model updates, en select en return Views te beheren.
 • Een Web-applicatie ontwikkelen die gebruik maakt van de ASP.NET Core routing engine die gebruikers vriendelijke URL’s en een logische navigatie hiërarchie biedt aan gebruikers.
 • Views in een MVC-applicatie maken die data weergeven en aanpassen en die communiceert met Models en Controllers
 • MVC Models maken en code schrijven die business logic implementeert in Model methodes, properties en events
 • Een ASP.NET Core applicatie verbinden aan een database, gebruikmakend van Entity Framework Core.
 • Een consistent design implementeren voor een gehele MVC Web-applicatie.
 • JavaScript code schrijven die runt op de client-side en die jQuery script library gebruikt om de reactiviteit van een MVC Web applicatie te optimaliseren.
 • Client-side packages toevoegen en Task Runners configureren.
 • Unit tests runnen en debugging tools gebruiken voor een Web applicatie in Visual Studio 2017.
 • Een MVC-applicatie schrijven die gebruikers authentiek verklaart en die gebruikers machtigt om content veilig te openen, gebruik makend van Identity.
 • Een MVC-applicatie bouwen die kwaadaardige aanvallen van buiten af tegen kan houden
 • Caching gebruiken om snellere responses te krijgen voor user requests.
 • SignalR gebruiken om tweezijdige communicatie tussen een client en server in werking te stellen.
 • Beschrijven wat een Web API is en waarom ontwikkelaars een Web API toe willen voegen aan een applicatie.
 • Omschrijven hoe je een ASP.NET Core MVC Web applicatie moet inpakken en inzetten vanaf een development computer naar een Web server.

Voor wie is de training Developing ASP.NET Core MVC Web Applications geschikt?

Deze training is bedoeld voor Web Ontwikkelaars die gebruik maken van Microsoft Visual Studio. Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van advanced Webapplicaties en wil jij de rendered HTML beheren? Wil jij apps maken die zich onderscheiden door de user-interface, data toegankelijkheid en toepassingslogica? Kom dan deze training volgen!

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Web Applications

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring met Visual Studio 2017
 • Ervaring met C# en met concepten zoals Lambda expressions, LINQ, en anonieme types
 • Ervaring met het gebruik van het .NET framework
 • Ervaring met HTML, CSS en JavaScript
 • Ervaring met het zoeken en manipuleren van data met ADO.NET
 • Kennis van XML en JSON data structuren
Examen