DEVANG4

€ 1.350,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Introductie tot Angular 4

Deze Angular 4 training covert alles wat je moet weten wanneer je begint te werken met deze volgende generatie van het Angular framework. Angular 4 maakt de creatie van een single page applicatie makkelijker dan ooit. In deze training leren developers Angular Directives gebruiken en leren ze Angular Components en Services creëren om applicaties te ontwikkelen gebaseerd op de Model-View-Controller (MVC) architecture. Je leert HTML Templates gebruiken om views te definiëren en views te linken met code met behulp van output, two-way, event en property bindings. De training bekijkt de voordelen en de uitdagingen van een Single Page Application en hoe je deze uitdagingen tackelt met behulp van de Angular Router. De training omvat ook informatie over Typescript – een programmeertaal gebaseerd op JavaScript dat gebruikt wordt om Angular 4 applicaties te creëren.

Door deze training te volgen wordt je voorbereid op het gebruik van meerdere Angular 4 features, zoals het creëren van SPA web applicaties, het organiseren van Angular code, het programmeren van Angular View Components en Services etc.

Na afronding van de training kun je:

  • Single page web applicaties creëren met behulp van het MVC pattern van Angular.
  • Begrijpen hoe je Angular code schrijft en organiseert.
  • Angular View Componenten en Services programmeren.
  • Angular output, two-way, event en property bindings gebruiken.
  • Data uitwisselen met netwerkservers met behulp van Angular HTTP Client.
  • Werken met Angular Pipes om data te formatteren.
  • Creëren en werken met Angular Forms.
  • Werken met Angular Component Router.

Voor wie is de training Introductie tot Angular 4 geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met het creëren van single page applicaties met behulp van het Angular framework.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Voorkennis over web development met behulp van HTML, CSS en JavaScript.

Ervaring met het ontwikkelen met AngularJS of Angular 2 is niet vereist.