PRIN02

€ 2.345,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
  • PRIN02

  • 4  dagen
  • € 2.345,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training PRINCE2® Practitioner + Examen

Op zoek naar een officiele PRINCE2® Practitioner training? Steeds meer activiteiten worden projectmatig georganiseerd. PRINCE2® is inmiddels uitgegroeid tot dé standaard best practice methode voor projectmatig werken. Steeds meer werkgevers vragen daarom naar certificering van projectleiders. Opdrachtgevers verwachten dat je inzicht heeft in projectmatig werken. Daarbij dien je bekend te zijn met de rollen in een projectorganisatie en de wijze waarop communicatielijnen worden georganiseerd. Verder wordt van je inzicht gevraagd in de wijze waarop werkzaamheden in de vorm van werkpakketten worden aangereikt en opgeleverd. Ook dien je bekend te zijn met de verschillende processen, controlemechanismen en rapportages die van belang zijn in jouw werkgebied.

Na afloop van de training PRINCE2® Practitioner ben je voorbereid op het officiële examen 'PRINCE2 Practitioner'. Voor deelname aan dit examen is het 'PRINCE2 Foundation'-certificaat verplicht. Wij verzoeken je om een kopie van het PRINCE2 Foundation certificaat mee te nemen naar de training. Het examen is onderdeel van de training.

The PRINCE2® courses on this page are offered by partners like Ctrl Improve, ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Voor wie is de training PRINCE2® Practitioner + Examen geschikt?

Deze PRINCE2® Practitioner training is bedoelt voor Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben, zoals stuurgroepleden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers en managers van facilitaire afdelingen. Je moet voor certificering het PRINCE2® Foundation examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Jij hebt minimaal vier jaar werkervaring, waarvan twee jaar als projectmanager. Jij hebt kennis van projectmatig werken en parate kennis van PRINCE2 op foundation-niveau. Wanneer jij het examen voor PRINCE2 Practitioner wilt afleggen dien je het PRINCE2 Foundation certificaat te hebben behaald.