ITIL4MP

€ 2.345,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
 • ITIL4MP

 • 5  dagen
 • € 2.345,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training ITIL® 4 Managing Professional Transition + examen

Deze ITIL 4 training Managing Professional Transition training biedt IT-leiders, -specialisten en operations medewerkers, die de ITIL v3-expert al hebben (of 17 punten hebben onder het ITIL v3-schema), een versnelde overgang naar de ITIL 4 Managing Professional certificering. Tijdens deze training krijg je inzicht in de belangrijkste concepten van het servicewaardesysteem dat een succesvol beheer van moderne IT-services mogelijk maakt. De training bereid je voor op het ITIL 4 Managing Professional Transition-examen, dat leidt tot de toekenning van de ITIL 4 Managing Professional-status en is gebaseerd op het ITIL 4 best practice servicewaardesysteem uit de nieuwste richtlijnen van 2019:

ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
ITIL 4 Specialist High Velocity IT
ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve.

Na deze training kan je:

 • Belangrijke concepten voor IT-servicebeheer
 • Begrijp je hoe de ITIL-leidende principes een organisatie kunnen helpen bij het adopteren en aanpassen van servicemanagement
 • Begrijp je het doel en de componenten van het ITIL-servicewaardesysteem
 • Begrijp je de activiteiten van de servicewaardeketen en hoe ze met elkaar in verband staan
 • Begrijp je hoejeeen servicewaardestroom kunt plannen en bouwen om services te creëren, leveren en ondersteunen
 • Weet je hoe je relevante ITIL-praktijken bijdragen aan de creatie, levering en ondersteuning in de SVS- en waardestromen
 • Weet hoejeservices kunt creëren, leveren en ondersteunen
 • Begrijp je concepten met betrekking tot de hoge snelheid van de digitale onderneming, inclusief de vraag die IT hieraan stelt
 • Begrijp je het belang van de ITIL Guiding Principles en andere fundamentele concepten voor het leveren van snelle IT
 • Begrijp je de levenscyclus van digitale producten in termen van waardestromen, doelen en praktijken
 • Weet hoejeklantwaarde kunt stimuleren (de klantreis)
 • Weet hoe je de gebruikerswaarde kunt stimuleren (de reis van de servicegebruiker)
 • Begrijp je de reikwijdte en activiteiten die relevant zijn voor Direct en plan
 • Begrijp je de rol van governance, risico en compliance en hoe de principes en methoden te integreren in het servicewaardesysteem
 • Begrijp je en weet hoejede belangrijkste principes en methoden van Organisational Change Management kunt gebruiken voor richting, planning en verbetering
 • Ben je voorbereid op het ITIL 4 Managing Professional Transition examen

Voor wie is de training ITIL® 4 Managing Professional Transition + examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die versneld een ITIL 4 certificering wil behalen. Hiervoor de ITIL v3-expert status of 17 punten onder het ITIL v3-schema. Indien je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering ITIL 4 Managing Professional

Voorkennis

Voor deze training heb je een ITIL v3 Expert certificering of 17 behaald via andere ITIL trainingen.

Examen