ITIL4DITS

€ 2.195,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy

De ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy geeft IT-leiders en aspirant-leiders de kennis voor het ontwikkelen en implementeren van een effectieve IT- en digitale strategie. Het tempo van de ontwikkelingen in de digitale wereld is nog nooit zo hoog geweest. Organisaties moeten flexibel zijn en zich aanpassen aan de steeds veranderende omgeving als ze waarde willen blijven bieden aan hun klanten en tegelijkertijd concurrerend willen blijven in de markt. Door een ITIL 4 Strategic Leader te worden, laat je zien dat je een duidelijk begrip hebt van hoe IT de bedrijfsstrategie beïnvloedt en stuurt.

Deze ITIL cursus bereidt deelnemers voor op het ITIL Strategic Leader: Digital and IT Strategy-examen en is een van de twee modules die leiden tot de toekenning van de ITIL 4 Strategic Leader (SL) -status. De andere module die je nodig hebt is de Direct, Plan & Imrove module.

Voor de ITIL ® 4 Digital en IT Strategy-certificering zijn er twee vormen van beoordeling. Praktische case study-opdrachten en het meerkeuzevragen examen. De casestudy-opdrachten worden in de trainingssessie behandeld en beoordeeld. Het meerkeuzevragen-examen doe je na je training. Beide toetsen tellen mee voor het behalen van je ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy certficering. Het examen is inbegrepen.

Na deze ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy training kan je:

  • Het gebruik van de ITIL-leidende principes bij beslissingen en activiteiten op het gebied van digitale en IT-strategie hanteren
  • Begrijp je hoe je digitale strategie kunt gebruiken om te reageren op digitale disruptie
  • Begrijp je de relatie tussen de concepten van digitale en IT-strategie, het servicewaardesysteem en de servicewaardeketen, en leg je uit hoe je deze kunt gebruiken om waarde te creëren
  • Begrijp je hoe je organisatie digitale en IT-strategie gebruikt om levensvatbaar te blijven in omgevingen die worden verstoord door digitale technologie
  • Begrijp je strategische benaderingen die mogelijk worden gemaakt door digitale en informatietechnologie om klant- / marktrelevantie en operationele uitmuntendheid te bereiken
  • Begrijp je de risico's en kansen van digitale en IT-strategie
  • Begrijp je de stappen en technieken die nodig zijn bij het definiëren van en pleiten voor een digitale en IT-strategie
  • Begrijp je hoe u een digitale en IT-strategie implementeert

Voor wie is de training ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy geschikt?

Deze ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy training is bedoeld voor:

  • (Toekomstige) IT en andere managers van een organisatie
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy

Voorkennis

Voor deze training heb je:

Examen