BISL-A

€ 1.545,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
 • BISL-A

 • 3  dagen
 • € 1.545,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training BiSL Advanced (APMG BiSL Advanced)

Deze driedaagse training BiSL Advanced (Business Information Services Library) is een logisch vervolg op de BiSL Foundation training. Daar waar de Foundation training ingaat op de theorie van het framework en het BiSL-procesmodel, gaat de advanced training vooral in op de implementatie van het framework in een organisatie en wordt besproken op welke wijze een organisatie zijn business-informatiemanagement kan inrichten en uitvoeren en hoe BiSL daarbij kan ondersteunen. De training biedt voldoende aanknopingspunten voor een verdere professionalisering van de Business informatie management organisatie.


Na afronding van deze training kun je:

 • De theorie van het BiSL-framework vertalen in een aanpak tot implementatie of verdere professionalisering van uw BIM organisatie.
 • De verschillende BiSL procesclusters, de BiSL processen en de BiSL terminologie benoemen.
 • Het BiSL-raamwerk en interne samenhang van de processen benoemen.
 • Concrete handvatten verkrijgen voor toepassing van BiSL in uw organisatie.
 • Het toenemend belang van functioneel beheer onderkennen.
 • Enthousiasme voor deze aanpak kweken.


Examen
Deze training geeft een goede voorbereiding op het APMG examen BiSL Advanced.
Het examen is bij de prijs inbegrepen en wordt aan het einde van de 3de dag afgenomen. Voorwaarde is dat u in het bezit bent van het APMG BiSL Foundation certificaat. Indien u het BiSL Foundation certificaat vóór 30 april 2012 heeft behaald bij Exin, wordt dat ook geaccepteerd.
Examen-formaat:

 • 40 meerkeuzevragen
 • Geslaagd bij minimaal 26 punten - 65%
 • 75 minuten
 • Gesloten boek

Voor wie is de training BiSL Advanced (APMG BiSL Advanced) geschikt?

Deze training is bedoeld voor:

 • Operationeel niveau: Functioneel beheerder, kerngebruiker, super-user, applicatiebeheerder
 • Tactisch niveau: Systeemeigenaar, opdrachtgever, productmanager, budgethouder
 • Strategisch niveau: Informatiemanager, programmamanager
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • APMG certificaat BiSL Foundation.
Examen