P2AF

€ 1.395,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
december 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
 • P2AF

 • 2  dagen
 • € 1.395,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training PRINCE2® Agile Foundation + Examen

De PRINCE2 Agile® Foundation training encertificering vult de AXELOS PRINCE2 Agile® Practitioner qualification aan en versterkt PRINCE2 Agile's ongeëvenaarde reputatie als 's werelds meest complete agile projectbeheermethode; de voordelen van de agile manier van werken kunnen zo worden gecombineerd met de structuur van de PRINCE2-methode.

The PRINCE2® courses on this page are offered by partners like Ctrl Improve, ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Na afronding van deze PRINCE2® Agile Foundation training kun je:

 • Begrijpen waarom en wanneer je PRINCE2 en Agile werkwijzen het beste kunt combineren
 • PRINCE2-principes, thema’s en processen toepassen binnen een agile project
 • Andere Agile methodieken zoals Scrum en Kanban gebruiken
 • De verschillende rollen, bevoegdheden en verantwoordelijkheden in een PRINCE2 Agile omgeving gebruiken
 • Een project op een Agile wijze inrichten voor wat betreft plannen, beheersen en rapporteren

Examen

Aansluitend aan de training is een examen. Onderstaand zijn de examenspecificaties:

 • 1 uur examen
 • gesloten boek
 • 50 vragen
 • Pass mark is 28 van de 50, of 55%
 • Voorlopig alleen Engelstalig

Voor wie is de training PRINCE2® Agile Foundation + Examen geschikt?

Deze PRINCE2® Agile Foundation training is bedoeld voor medewerkers die nieuw zijn met PRINCE2 en werken in of rond een agile projectomgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training over PRINCE2® Agile Foundation is geen specifieke voorkennis vereist.

Mogelijke vervolgtrajecten: