Back to School! De scholen zijn weer begonnen, ook voor jou dus de hoogste tijd om een IT kennis op pijl te brengen. Voor de snelle beslisser hebben we nu een leuke MOC on Demand septemberactie.
 
Waarom zou je nog langer wachten? Als jij je vanaf 4 september inschrijft en je komt nog in september trainen dan ontvang je een gratis MOC on Demand upgrade ter waarde van €650 bij alle Microsoft trainingen waar deze On-Demand omgeving voor beschikbaar is. Zo krijg je nůg meer lesmateriaal om nůg efficiŽnter je leerdoel te behalen. Klinkt geweldig toch?
 

Wat is een MOC on Demand?

Iets extra's gratis krijgen is natuurlijk altijd leuk. Nog leuker is het om ook te weten wat je dan krijgt en wat je ermee kunt. MOC on Demand is het officiŽle Microsoft E-learning materiaal boordevol informatiefilmpjes, kennistoetsen en oefenomgevingen. De perfecte aanvulling op het standaard lesmateriaal (MOC boek en online labs) dat je van ons krijgt, zodat je het beste van beide werelden krijgt. Les in onze klas onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en alle tools om ook zelf online te studeren, waar en wanneer je maar wilt. Op deze pagina gaan we wat dieper in op MOC on Demand.
 

Bij ons geen saaie passieve trainingen

Daar houden we niet van. Wij zijn van mening (net als de wetenschap overigens) dat je het beste leert als je actief en op je eigen tempo aan de slag gaat met de lesstof. Onze lesmethode Active Learning is erop gericht dat jij niet alleen nieuwe kennis opdoet, maar vooral deze met enthousiasme in de praktijk kan gaan brengen. 

 

Voorwaarden september upgrade weken

  • Alleen geldig op boekingen vanaf 4 september waarbij de training tevens in september plaatsvindt;
  • Alleen van toepassing op trainingen waar er een MOC On-Demand van beschikbaar is. Zie hier het overzicht;
  • Deze actie is niet van toepassing op reeds geboekte trainingen voor 4 september;
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of reeds gemaakte kortingafspraken.