De vakantie zit er voor de meeste onder ons weer op (zo niet: lucky you!) en dus kunnen we weer met frisse moed aan de slag. Om je vast een duwtje in de juiste richting te geven hebben we weer was leuke acties! Zo krijg je in september een Nintendo Switch (t.w.v. €319) bij je certificeringpas met de Certember actie. Maar ook als certificeren niet jouw doel is, hebben we iets leuks voor je. Je krijgt namelijk bij alle 3- tot 5-daagse Active Learning trainingen van 16 augustus tot en met 30 september 2019 een gratis JBL Flip 3 cadeau!
 

Dubbel voordeel

Wanneer je tussen 16 augustus en 30 september met jou Active Learning training (van 3 tot 5 dagen) start krijg je er een JBL Flip 3 bij cadeau. Deze speaker heeft een krachtig geluid, een handzaam formaat, een batterij die wel 10 uur lang meegaat en daarnaast is de JBL Flip 3 ook nog eens spatwaterdicht! Maar dit is nog niet alles, naast de JBL ontvang je namelijk ook een trainingstegoedbon t.w.v. 10% van je training! Deze tegoedbon kun je gebruiken voor je volgende training óf overdragen aan een van je collega’s. De korting loopt snel op, want wanneer je een 5-daagste training hebt gevolgd krijg je maar liefst €229 tegoed!
 

Voordelen Active Learning Lesmethode

Active Learning is de wetenschappelijk bewezen lesmethode van Master it Training. Hierbij zit je met maximaal 8 cursisten in een klas waarbij je op individuele wijze jouw les volgt. Je bent direct praktisch bezig met de leerstof, waardoor je alles nog sneller alles oppikt en kan onthouden. Dit betekent dat je niet de hele dag naar een trainer hoeft te luisteren en daardoor te weinig tijd hebt voor opdrachten, zoals bij een klassikale training. Het lestempo bepaal jij namelijk zelf! Meer weten over Active Learning? Lees deze blog waarin we de wetenschap achter de methode uitleggen.
 
Actievoorwaarden
- Deze deal is geldig op alle 3-, 4- en 5-daagse Active Learning trainingen die starten van 16 augustus t/m 30 september.
- De waarde van je waardebon wordt berekend als percentage van je eerste training. Was jouw eerste training € 2290 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €229 die je kan inzetten voor de volgende training. Deze training dient te worden gestart in oktober 2019 t/m december 2019;
- De waardebon is slecht één keer in te wisselen bij aanschaf van een training en is niet inwisselbaar voor geld. Maximaal één waardebon per geboekte training; De waardebon is overdraagbaar. Je kan hem bijvoorbeeld aan een collega geven, zolang die maar start tussen oktober en december 2019;
- Uitlevering van de JBL Flip 3 geschiedt na betaling van de factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, waardebonnen, korting, SA vouchers, inschrijvingen via Springest of reeds gemaakte kortingsafspraken.