Master it Training heeft meer dan 15 jaar kennis en ervaring opgedaan op het gebied van IT trainingen. Wij zijn expert in het verzorgen van IT trainingen met onze zeer ervaren en gecertificeerde IT trainers. Daarnaast zorgen de unieke leermethode van Master it in combinatie met de centraal gelegen locaties in het land voor positieve feedback van onze cursisten. Zo kun je trainen waar en wanneer jou dat uitkomt met 100% start garantie. Niet voor niets is Master it training de hoogst gewaardeerde IT opleider van Nederland.

Reviews op springest

Youri Torchalski

Solution Consultant

Ik vond de faciliteiten van de organisatie meer dan goed. De lokalen en de locatie waren zeer rustig, wat erg prettig was tijdens de zelfstudiemomenten. Voldoende momenten om met de docent de dialoog aan te gaan over de stof.

Martijn Avis

Junior Software Developer

Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Ad van den Brand

Systeembeheerder

Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt.
De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Wat klanten vinden van Master it Training

“Master it Training bleek na een zorgvuldige selectie voor ons de beste partner, wat in korte tijd ook zeker gebleken is.”

Master it Training heeft i.s.m. ExpectIT nagedacht over het up-to-date houden van de certificeringen van de medewerkers.

Download klantcase

“Met een realisatie van 100% geslaagde trainees voor het MTA examen, zijn wij dik tevreden. Master it Training heeft onze verwachtingen overtroffen.”

Master it Training heeft i.s.m. YoungCapital professionals ingespeeld op de groeiende vraag naar goed opgeleide developers.

Download klantcase

“Ervaring, ontzorgen en flexibiliteit is precies wat wij zoeken in een goede partner, daar heeft Master it Training ruimschoots aan voldaan.”

Master it Training heeft i.s.m. ITON nagedacht over de opleiding en training van de medewerkers van ITON.

Download klantcase

Partners