Projects in Controlled Environments versie 2, ook wel PRINCE2 genoemd, is methode gericht op projectmanagement en gaat over het managen, besturen en organiseren van projecten. Het is toe te passen op projecten van alle soorten en maten en is erg flexibel.

De methode bestaat uit 7 principes, 7 themaís en 7 processen. Alleen het toepassen van de principes bepaalt of het een PRINCE2 project is of niet. De toepassing van de themaís en processen is niet essentieel. De 7 principes zijn: constante zakelijke rechtvaardiging, leren van ervaringen, rollen en verantwoordelijkheden vooraf definiŽren, opdelen van project in stadia, alleen escaleren bij uitzonderingen, plan/stuur op producten en schaal de methode waar nodig.

Ben jij iemand die vaak in projectvorm werkt of ben jij vaak betrokken bij het opzetten van projecten? Wil je meer kennis en ervaring opdoen met projectmatig werken? Wij bieden jou de kennis die je nodig hebt om projectmanagement te optimaliseren binnen jouw organisatie. Er zijn twee verschillende trainingen: Foundation en Practitioner.  


Beschikbare PRINCE2 trainingen