Microsoft heeft Windows PowerShell ontwikkeld om vele beheertaken te automatiseren en problemen op een efficiŽnte manier op te lossen. De mogelijkheden binnen PowerShell zorgen ervoor dat je tijdrovende en terugkerende taken kunt vereenvoudigen en automatiseren door middel van scripts en het combineren van meerdere commandoís. PowerShell is gebouwd op een .NET framework en geeft volledige toegang tot COM en WMI.

PowerShell is geÔntegreerd in een breed scala aan producten en technologieŽn zoals Microsoft Exchange Server, Microsoft Windows Active Directory Domain Services, Microsoft SQL Server en Microsoft SharePoint Server. Met welke toepassing je ook werkt en wat jouw leerdoelen ook zijn, wij helpen je de benodigde kennis en vaardigheden op te doen zodat je optimaal gebruik kan maken van PowerShell.

Zie hieronder voor ons huidige aanbod van PowerShell trainingen:

Alle bovenstaande trainingen zijn beschikbaar via de Active Learning methode bij ons op locatie. Daarnaast zijn er ook een tweetal PowerShell trainingen beschikbaar via onze MOC on Demand Learning Tracks. Meer weten over onze werkwijze? Klik hier.