Hé jij daar! Ik zie dat je op zoek bent naar een Microsoft Power BI Online Training. Ben je op zoek naar een cursus waarbij je flexibel kan trainen en jezelf naderhand een Power BI-specialist kan noemen? Een training waarbij je de stof direct in praktijk kan brengen en niet in slaap valt? Stop met zoeken, want bij Master it Training ben je op de perfecte plek voor jouw Online Power BI Training. Bij Master it kan je op verschillende manieren trainen, waaronder online trainingen. Deze digitale cursussen noemen wij learning tracks. Benieuwd hoe jij nog flexibeler kan trainen?
 
 

Waarom Power BI zo populair is!

Het laatste decennium is data-driven besluitvorming significant toegenomen. Er komt steeds meer bruikbare informatie beschikbaar en dat biedt natuurlijk veel mogelijkheden. Helaas is deze data doorgaans verspreid over verschillende platformen. Ook is er vaak een hele hoop bedrijfsdata die niet makkelijk is om te zetten naar visueel aantrekkelijke overzichten om jouw omgeving mee te informeren en overtuigen. Power BI is een krachtige business intelligence tool die hiervoor de oplossing biedt. 
 
Power BI maakt koppelingen met verschillende databases. Met Power BI staat alle data dus op één plek! Ook erg interessant als je de data wilt combineren. Handig om bijvoorbeeld de decisionmakers uit je organisatie te informeren en big data vraagstukken te beantwoorden. Het maakt het makkelijk om data te analyseren, verbanden te trekken, nieuwe strategieŽn te ontwikkelen en helder te presenteren door een interactief dasboard aan te maken. Power BI is enorm veelzijdig.
 

OfficiŽle Microsoft Power BI Online Training

Genoeg over Power BI want je was al overtuigd over Power BI, anders was je niet op zoek naar een online training. Allereerst goed om te weten is dat Master it Training Microsoft Learning Partner is. Dit betekent dat je officieel lesmateriaal, opgesteld door Microsoft, van ons krijgt. Onze trainers zijn uiteraard ook Microsoft Certified Trainers.Niet alleen beheren zij de de officiŽle lesstof tot in de puntjes, ook beschikken ze over enorme bergen praktijkkennis. Dit delen ze maar al te graag met je! 
 
Bij de MOC On Demand 20778 Analyzing Data With Power BI leer je hoe data-analyses met Power BI werken. Je leert onder andere hoe jij visualisaties kan creŽren. Verder ga je in op de Power BI Service en Power BI mobiele apps. De cursus is bedoeld voor nieuwe Power BI gebruikers en iedereen die zich al bezig houdt met data-analyse en hier nog meer uit wil halen. Denk aan datascientists, SQL Server report ontwikkelaars, business intelligence consultants, marketeers en managers.
 

De MOC on Demand van Power BI

MOC staat voor Microsoft Official Courseware. Het is ontwikkeld om jou nog meer te laten leren naast het regulere lesmateriaal uit boeken. Deze MOC biedt professionals een nog flexibelere manier van trainen. De learningtrack bevat een MOC on Demand-omgeving, inhoudelijke online videoís en het MOC boek om jou alle ins en outs van Microsoft Power BI te leren. Je kan direct aan de slag in hand-on-labs om de leerstof in praktijk te brengen. Om te kijken of jij de stof genoeg beheerst krijg je van ons ook verschillende kennistests.
 
Wanneer je start krijg je Microsoft Certified Trainers tot je beschikking waar je 24/7 vragen aan kan stellen. Er wordt direct met je meegekeken, waardoor je nooit hoeft te wachten op antwoord en niet stuk loopt op een bepaald onderdeel. De e-learning omgeving is standaard 3 maanden beschikbaar. Wil je het iets rustiger aandoen? Het is ook mogelijk om je pakket te upgraden, zodat je 6 maanden de tijd hebt. Het MOC boek blijft altijd beschikbaar in de online boekenkast en zal worden bijgehouden met de laatste updates.
 
Wil jij je snel beginnen aan een Power BI Online Training? Dit is de ideale oplossing voor als je je tijd wat flexibeler wilt inplannen! Als jij je nu inschrijft kan je direct beginnen met oefenen.
 
 

Online trainen mét Active Learning

Wist je dat je je online training kan combineren met een training op locatie? Naast je online cursus kan je bij Master it Training 1 of 3 dagen op locatie komen om nog meer te leren. De training die je krijgt gaat via onze Active Learning lesmethode. Je krijgt een persoonlijke trainer die je door de training heen coacht, waarbij jij kan kiezen waarop je je wilt focussen. Jouw leerdoelen zijn ons doel. De trainer is een échte vakspecialist. Je kan al je vragen stellen, ook buiten het Microsoft lesmateriaal om . Zo ook hoe jij de stof toe kan passen op jouw businesscase. Onze trainers zijn een trainer, coach en adviseur in een zodat jij het beste uit je training kan haken.
 
Active Learning is niet te vergelijken met een traditionele klassikale les. Je zit in een kleine klas met maximaal 7 andere cursisten. De training plan je in op het moment dat het jou het beste uitkomt. Onze centrale locaties liggen in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Ook de manier van leren is flexibel. Je kan bijvoorbeeld blijven hangen bij de hoofdstukken die je nog niet goed beheerst en de onderdelen overslaan die je al wel goed kent. Zo kan jij je tijd effectief gebruiken. Wij bieden jou een gepersonaliseerd leerplan. Dit is dus ook mogelijk in combinatie met een online cursus. Hier kan je meer lezen over onze Active Learning lesmethode.

Overtuigd? Vergeet je dan niet in schrijven voor onze online Online Power BI Training. Anders zal de specialist in jou op zich moeten wachten.