Traineeship Netwerkbeheerder: onbeperkt leren en certificeren
 
Heb jij al enige ervaring opgedaan in de professionele IT wereld en wil jij je snel verder ontwikkelen? Dan is onze Active Traineeship wat voor jou! Je gaat aan de slag als Netwerkbeheerder bij onze opdrachtgever en daarnaast krijg je 2 jaar lang de mogelijkheid om onbeperkt te trainen en te certificeren. Je leest het inderdaad goed: onbeperkt!

Met ons traineeship word je namelijk nóg waardevoller voor je opdrachtgever en voor jezelf. Een certificering en relevante/aantoonbare kennis staat goed op je CV! Je slaat hiermee de brug naar het bedrijfsleven. Je verdiept je namelijk in de meest moderne software en tools, met behulp van de allerbeste leermethode: Active Learning. We zeggen allerbeste, omdat dat wetenschappelijk bewezen is!
Als netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het gehele beheer en architectuur van de IT- en OT-netwerken. Je installeert, configureert en beheert routers en switchers. Je beheert firewalls en loadbalancers. Vanuit jouw expertise wordt aan jou advies gevraagd over security vraagstukken en over de toepassing van de juiste technologie. 

Wat wij van jou vragen:
-         HBO/WO werk – en denkniveau
-         1 tot 2 jaar werkerving
-         Je bent beschikbaar in de regio Rotterdam

5 redenen waarom jij gaat voor een Active IT Traineeship bij Master YIP:
 
-         Je bent enorm gedreven! We laten je 24 maanden onbeperkt leren en certificeren.
-         Beslis je graag zelf wat je leert, op welke dagen je traint én welke weg je aflegt om je doel te behalen? Het is mogelijk met ons Active Learning Programma.
-         Wil je graag doorgroeien? Je wordt gedetacheerd bij een eersteklas opdrachtgever, waarbij je na 2 jaar de mogelijkheid krijgt om daar vast in dienst te treden.
-         Hou je van een uitdaging? We geven je toegang tot meer dan honderden IT trainingen.
-         Ready. Set. Go. Je beslist zelf wanneer je start!
 
Over Master YIP
Master YIP is ontstaan vanuit Master it Training, al 20 jaar de hoogst gewaardeerde IT-opleider van Nederland. Met Master YIP richten we ons op het klaarstomen van jonge IT-professionals in de praktijk. Dit doen we volgens onze kernwaarden: eenvoud, groei, winnen, plezier en toewijding. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid de beste in je vak te worden. 2 jaar lang mag je onbeperkt leren en bepaal je zelf welke groei je aflegt. En wil je na je studie direct doorleren en de nodige stappen zetten? Dat is pas toewijding! Daar houden we van. Eenvoudiger kunnen we het je niet maken: met toegang tot honderden IT-trainingen, bieden we oneindig veel mogelijkheden om jouw gewenste pad af te leggen en je doel te bereiken. Samen met onze ervaren, gecertificeerde trainers sla je de brug van je Bachelor of Master richting het bedrijfsleven. Je krijgt de verdieping en verbreding die de praktijk van je verwacht. Binnen 2 jaar ben je volledig klaargestoomd om als waardevolle IT’er voor vast in dienst te treden bij onze opdrachtgever.
 
Solliciteren
Ben je ontzettend enthousiast geworden en wil je deelnemen aan onze traineeship? Heb je daarnaast een HBO/WO werk- en denkniveau, 1-2 jaar werkervaring en een sterke drive om die enorm succesvolle IT-professional te worden? Wacht dan niet langer, solliciteer via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij niet kan wachten om met het traineeship te starten!