De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training ITIL® Foundation Open Master Class

Deze cursus brengt je de elementaire principes bij van de beheermethode ITIL®. Deze versie van ITIL® beschrijft de actuele inzichten binnen IT Service Management.
Je wordt voorbereid op het examen ' ITIL® Foundation (ITILFEX)'.

Bij het inschrijven op deze ITIL® Foundation training heb je de mogelijkheid om het bijbehorende ITIL® examen toe te voegen aan jouw bestelling. Indien je kiest voor deze optie, nemen wij na de training contact met je op om het examen voor je in te plannen. Tevens dien je te rekenen op 30 a 40 uur zelfstudie naast de training.

Deze ITIL® training verzorgen wij in samenwerking met GoodSense.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Voor wie is de training ITIL® Foundation Open Master Class geschikt?

ITIL® is internationaal erkend als de standaard op het gebied van IT Service Management. ITIL® wordt gebruikt door bijvoorbeeld overheden, banken, verzekeraars, maar ook door organisaties uit het midden- en kleinbedrijf. Mensen spelen daarbij een belangrijke rol en ITIL® biedt IT professionals een kwalificatieschema gericht op iedereen die heeft te maken met het beheer en de exploitatie van IT diensten.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op onze eigen locaties om 10.00 uur en 13.30 uur. Ook kunnen wij in overleg een examen boeken op een andere locatie.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.
Voorkennis

· Geen specifieke vooropleiding benodigd

· HBO werk- en denkniveau.

· Basiskennis automatisering.

Examen