De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training Delphi Software Kwaliteit

Kwaliteit is the key. Wanneer je goede sourcecode schrijft, werken je klanten met betere software en lopen je projecten minder uit. Bovendien kun je eenvoudig aanpassingen aanbrengen, waardoor de omloopsnelheid van je code een stuk beter wordt. Beter voor de klant, beter voor de verkoper. Het probleem is, dat weinig mensen leren hoe je dat goed kunt doen. Dat je een goed ontwerp moet maken snapt iedereen, maar goede code is misschien nog wel belangrijker.

Tijdens de meeste opleidingen is daar te weinig aandacht voor en selfmade programmeurs zien helemaal een wereld opengaan. Gelukkig valt het schrijven van kwaliteits-sourcecode goed te leren. Wij hebben de masterclass die je daarvoor zoekt:"(Delphi) Software Kwaliteit". In één dag praten we je bij over de principes. Met die abstracte basis gaan we vervolgens bijzonder praktisch aan de slag in Borland Delphi, zodat je meteen ziet hoe het werkt in de praktijk. Kortom deze masterclass is een must voor iedereen, die professionele applicaties wil maken met Delphi.

Voor wie is de training Delphi Software Kwaliteit geschikt?

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op onze eigen locaties om 10.00 uur en 13.30 uur. Ook kunnen wij in overleg een examen boeken op een andere locatie.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.
Voorkennis

Voor deze masterclass is een redelijke basiskennis van Delphi noodzakelijk. Hoe meer praktijkervaring, met goede of juist slechte sourcecode, hoe beter.