De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training Delphi 2006 Essentials .NET

Tijdens deze training leer je om .NET applicaties te bouwen in Delphi 2006 voor het Microsoft .NET platform. De focus ligt op de verschillen tussen Delphi 5/6/7 en Delphi 2006. Na een overzicht van de concepten en mogelijkheden het Microsoft .NET platform, bekijken we wat voor invloed dat heeft op Delphi. We laten zien wat er nieuw is in de Delphi taal en hoe dit vertaald wordt naar de .NET framework classes. Vervolgens kijken we naar de voor- en nadelen van WinForms en de VCL for .NET.

Ook gaan we in op de verschillende manieren om bestaande applicaties te migreren naar Delphi 2006, zoals bijvoorbeeld COM-Servers benaderen uit Delphi 2006, Delphi 2006 assemblies benaderen uit Delphi 7 en het aanroepen van DLL's vanuit Delphi 2005. Tot slot behandelen we Borland's Enterprise Core Objects, waarmee je Model Driven Architecture applicaties kunt schrijven. In 3 dagen laten we je zeer uitgebreid kennis maken met de laatste versie van Delphi.

Voor wie is de training Delphi 2006 Essentials .NET geschikt?

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op onze eigen locaties om 10.00 uur en 13.30 uur. Ook kunnen wij in overleg een examen boeken op een andere locatie.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training
Voorkennis

De training is bedoeld voor ontwikkelaars die ervaring hebben Delphi 7 of eerder. Kennis van het Microsoft .NET platform is niet vereist.