De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training Citrix Presentation Server 4.0 Skills Update Workshop For Existing Citrix MetaFrame Presentation Server 3.0 Administrators

Deze upgrade training is speciaal bedoeld voor kenners van MetaFrame Presentation Server 3.0 die in korte tijd installatie en beheer van Presentation Server 4.0 onder de knie willen krijgen.

De cursus veronderstelt ruime kennis en ervaring met Presentation Server 3.0. Er wordt derhalve veel nadruk gelegd op het opdoen van praktijkervaring met Presentation Server 4.0. De training bereidt de kandidaat voor op examen 256 voor CCA certificering op Presentation Server 4.0. Voor het behalen van het certificaat is naast het behalen van het examen het sussccesvol doorlopen van de eLearning module CTX1455AW (Citrix Access Suite 4.0 Common Management Platform Administration ) verplicht.

Voor wie is de training Citrix Presentation Server 4.0 Skills Update Workshop For Existing Citrix MetaFrame Presentation Server 3.0 Administrators geschikt?

Citrix MetaFrame Presentation Server 3.0 beheerders die willen upgraden naar en eventueel CCA gecertificeerd willen worden op Citrix Presentation Server 4.0.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op onze eigen locaties om 10.00 uur en 13.30 uur. Ook kunnen wij in overleg een examen boeken op een andere locatie.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix CCA

Voorkennis

Aantoonbare kennis van installatie en beheer van Citrix MetaFrame Presentation Server 3.0. Minimaal kennis van Windows 2000 Server; kennis van Windows Server 2003 op het niveau van de training MS2273 wordt aanbevolen. Het van tevoren succesvol doorlopen van de eLearning module CTX1455AW wordt sterk aanbevolen. De eLearning module CTX1255AW (Presentation Server 4.0 Architectural Overview) is niet verplicht voor certificering, maar wordt mede aanbevolen als examenvoorbereiding op 256.

Examen