Elk jaar organiseert Microsoft de TechDays in Den Haag. TechDays is hét evenement van Microsoft voor developers en IT Professionals. De TechDays vinden plaats op 28 en 29 mei aanstaande in het World Forum in Den Haag. Onze development trainer Christian Peeters mag als één van de sprekers een sessie invullen over HTML graphics. Voor het 7de achtereenvolgende jaar zal onze development expert een boeiende invulling geven aan één van de sessies om op 29 mei van 12:30 tot 13:30 in de Antarctica zaal. Klik hier voor een tipje van de sluier van de inhoud van de sessie: HTML Canvas en Web GL: Creating Great Graphics.

Wat: Microsoft TechDays
Datum: 29 mei
Tijdstip: 12:30 – 13:30
Sessie: HTML Canvas en Web GL: Creating Great Graphics
Spreker: Master it trainer Christian Peeters
Waar: World forum Den Haag – Antarctica zaal
 
 

Win een halve dag privé training

 
Vul onderstaand je gegevens in en je ontvangt toegang tot de sourcecode van de sessie HTML Canvas en web GL. Je maakt dan direct kans een halve dag privé training van Master it trainer Christian Peeters. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 juni.
 
  Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief
(Het kan zijn dat deze mail door jouw e-mailprogramma als SPAM of ongewenste mail gezien worden. Controleer hiervoor uw spamfolder of voeg het e-mailadres info@master-it.nl toe aan de whitelist.)
 
Ben je geīnteresseerd in een HTML 5 training bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van Nederland? Klik hier voor een overzicht van HTML 5 gerelateerde trainingen.