Praktijkgerichte SQL trainingen (Structured Query Language)

Master it verzorgt iedere SQL training en SQL cursus in Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. De verschillen tussen de edities liggen op het gebied van de ondersteunde hardware, de schaalbaarheid, de functionaliteit en de tools.

SQL Server 2012 training Informatie

SQL Server 2012 Trainingen en Examens
Met SQL Server 2012 introduceert Microsoft Always-on high availability failover custering, waarmee de beschikbaarheid en inzetbaarheid van hardware geoptimaliseerd wordt. Daarnaast is er veel performance verbetering met technieken als Columnstore indexen. Tenslotte zijn er veel aanpassingen wat betreft Business Intelligence, met self service BI en het tabular model voor SQL Server Analysis Services (SSAS). Ben je op zoek naar een SQL training voor SQL Server 2012 of SQL Server 2012 R2? Klik dan HIER voor ons aanbod.

SQL Server 2008 training

SQL Server 2008 Trainingen en Examens
SQL Server 2008 - Training Naast de opslag van relationele data ondersteunt SQL Server ook XML data. SQL Server 2008 biedt betere ondersteuning van ongestructureerde data door middel van het Filestream datatype, dat gebruikt wordt om bestanden op het filesysteem aan te spreken. Daarnaast wordt sinds deze versie Full-text search aangeboden om grote hoeveelheden tekst effectief te kunnen doorzoeken. Het Geography datatype maakt het mogelijk om geografische data te gebruiken en berekeningen op uit te voeren. Ben je op zoek naar een SQL training voor SQL Server 2008? Klik dan HIER voor ons aanbod.

SQL Server 2014 training

SQL Server 2014 Trainingen en Examens
SQL Server 2014 heeft een betere integratie met Microsoft Azure, bijvoorbeeld met relatie tot Always-on high availability failover custering. SQL Server 2014 introduceert nieuwe in-memory functionaliteit waarbij tabellen volledig in het geheugen worden geladen, zorgen voor een grote performance verbetering. Tevens speelt Big Data analyse een belangrijke rol. Ben je op zoek naar een SQL training voor SQL Server 2012 of SQL Server 2012 R2? Klik dan HIER voor ons aanbod.

Waarom een SQL cursus bij Master-it?

Wij geloven dat iedereen anders leert en een ander instapniveau heeft. Als je het doel hebt om een specifieke SQL technologie onder de knie te krijgen, wil je het liefst op je eigen niveau trainen. Dat betekent dingen leren die je nog niet kent en zo min mogelijk aandacht besteden aan zaken die je al beheerst. Dat kan met een individueel leerprogramma waarin je op eigen tempo traint en ondersteund wordt door een gecertificeerde trainer.