Master it Training is officieel partner van verschillende softwarefabrikanten en werkt samen met verschillende vendors en partners zodat wij vrijwel alle cursussen, trainingen en opleidingen aanbieden voor systeembeheer (Microsoft, Cisco, IBM), software development, storage, virtualisatie en information management (ITIL, Prince, ASL, Bisl) met de daarbij behorende officiŽle certificeringen.

Wij werken alleen samen met partners die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en die dezelfde visie delen op trainen. Dat betekent dat we iedere cursist individueel benaderen. Wat heb je nodig, wat is je doel en wat is je uitgangspunt. Op basis daarvan stellen we een lesprogramma op.
 
Microsoft Gold Partner
Master it Training is sinds 1999 Gold Certified Partner voor Learning Solutions en voldoet al jaren aan de strenge kwaliteitseisen die Microsoft stelt aan haar officiŽle opleidingspartners.

Alle certificeringen van Microsoft vind je hier.
 
  
Cisco is wereldwijd de grootste aanbieder van netwerkoplossingen. Cisco creeert internetoplossingen die ervoor zorgen dat bedrijven en individuen kunnen werken met de hedendaagse technologie.

Cisco certificeringen
 

 
VMware was de eerste fabrikant die virtualisatie op het Intel-platform mogelijk maakte. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VMs) op eenzelfde fysieke machine draaien. Virtuele machines bestaan slechts uit bestanden daardoor zijn de virtuele machines eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast het makkelijker om een virtuele machine volledig te back-uppen en werken ze als normale servers. Het besturingssysteem op een virtuele machine werkt op dezelfde manier als op een fysieke machine.

VMWare trainingen en certificeringen

 
Juniper networks trainingen
De producten en technologieŽn van Juniper Networks runnen 's werelds grootste en meest veeleisende internationale netwerken. Met apparatuur van Juniper Networks zijn bedrijven in staat de gecompliceerde netwerken van weleer om te bouwen tot een open en flexibel netwerk met een hoge performance.

Juniper trainingen
 
 
   citrix trainingn
Citrix is marktleider op het gebied van desktopvirtualisatie en biedt oplossingen om Windows Desktop, applicaties en data in een cloud-gebaseerde service overal toegankelijk te maken. XenDesktop en XenApp bieden voor een enterprise-omgeving de virtualisatieoplossing die iedere update van uw omgeving of implementatie van bring-your-own-device (BYOD) een succes maakt, zonder te kort te doen aan de beveiliging van uw gegevens.

Citrix trainingen en certificeringen


Linux certificeringen
Linux wordt door veel bedrijven m.n. in de servermarkt als besturingssysteem gebruikt. Ook voor embedded toepassingen zoals in mobiele telefoons is Linux populair en ca. 90% van de 500 snelste computers ter wereld draaien op Linux. De grootste Linux-gebruiker is Google, met meer dan 100.000 servers. Linux is in feite geen volledig besturingssysteem, maar omvat alleen de kernel.

Op servergebied heeft Linux een heel goede positie met een aanzienlijk marktaandeel. Vooral voor websites is Linux marktleider.

Linux trainingenHackers zijn niet meer weg te denken uit onze digitale wereld. De beste bescherming tegen hackers is om een hacker in te huren voor de beveiliging van kritische bedrijfssystemen. Gelukkig zijn er Security trainingen beschikbaar. EC-Council is wereldwijd de autoriteit op het gebied van security trainingen en certificeringen.  
 
 
Res Software
Informatie ophalen waar en wanneer je maar wilt, werken waar en wanneer je maar wilt. Dit natuurlijk via het apparaat dat op dat moment en op die plaats voor handen is. Het wordt mede mogelijk gemaakt door RES Software. RES Software maakt Ďworkspacevirtualisatieí mogelijk.
 
 
 
 
App SenseAppSense stimuleert bedrijven om hun werknemers flexibeler te laten werken en tegelijkertijd te zorgen voor de juiste bedrijfsregels en beveiliging. De visie van AppSense is een wereld waarin mensen centraal staan en waar technologie op een transparante manier productiviteit mogelijk maakt. Alles is gericht op gebruiksvriendelijke IT oplossingen, zodat werknemers zich niet aan hoeven passen aan de technologie, maar dat de technologie zich aanpast aan de wens van de gebruiker.

 
Java
Java is een objectgeorienteerde programmeertaal. Java is een platform onafhankelijke taal die wat betreft syntaxis grotendeels gebaseerd is op de (eveneens objectgeoriŽnteerde) programmeertaal C++. Java beschikt echter over een uitgebreidere klassenbibliotheek.

JAVA trainingen en certificeringen
 
 
 
 
Oracle Database is een database managementsysteem (RDBMS). Oracle RDBMS was de eerste database gebaseerd op het System/R-model van IBM en de eerste relationele database die gebruikmaakt van SQL. Het ondersteunt een groot aantal besturingssystemen.
Oracle heeft in de loop der tijd een 'eigen' ERP-lijn opgebouwd welke bekend is onder de naam Oracle E-Business Suite. Met deze standaardsoftware kunnen de ondersteunende processen in organisaties worden beheerd.

Oracle trainingen en certificeringen