Java is een van de meest populaire programmeertalen. Het staat aan de basis van vrijwel elk type netwerkapplicatie en geeft wereldwijd de norm aan als het gaat om het ontwikkelen en beschikbaar maken van ingesloten en mobiele applicaties, games, webinhoud en bedrijfssoftware.
 

 

MASTER IT JAVA ACADEMY

Heb je al (enige) programmeerkennis en zou je ook in Java willen leren programmeren? Dan heeft Master it de oplossing voor jou!
In de Master it Java Academy word je in 10 dagen intensieve training opgeleid tot Java programmer. Na deze training ben je in het bezit van de certificering; De Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer en kan je als zelfstandig Java programmeur aan de slag.

 

CERTIFICEREN IN 10 DAGEN!

In deze training leer je de programmeertaal Java en hoe je dit goed toepast in een zo efficiŽnt mogelijke code en leer je hoe je in Java Object GeoriŽnteerd kunt programmeren. Daarnaast leer je hoe je goed ontwikkelde Java classes maakt, het gebruik van encapsulation en het bouwen van complexe functionaliteiten met composition. Tevens behandelt de training geavanceerde concepten zoals user interfaces, het gebruik met Java Collections Framework en een overview hoe je database connecties maakt met JDBC en JPA. Dit alles leer je met praktische voorbeelden die je zelf uit gaat voeren. In de Java-cases ga je de opgedane kennis toetsen. In de examentraining wordt je voorbereid op het examen dat je op dag 10 zal afleggen.

De start van het traject is op 11 juli en zal op 22 juli afgesloten worden met het maken van het examen.

VOORKENNIS

Ervaring met andere programmeer talen.
 

MEER INFORMATIE EN PRIJZEN

Wil jij meer informatie en prijzen over dit traject. Vul dan onderstaand jouw gegevens in; wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Meer informatie?

 

ONDERDELEN VAN DE TRAINING JAVA SE 8 EN OO DEVELOPMENT

Module 1: A First Look
 
Module 2: Java Basics
 
Module 3: Class and Object Basics
 
Module 4: More on Classes and Objects
 
Module 5:flow of control
 
Module 6: Strings and Arrays
 
Module 7: Packages
 
Module 8: Composition and Inheritance
 
Module 9: Interfaces
 
Module 11: Java Collections and Generics
 
Module 12: Database Access with JDBC and JPA
 
Module 13: Additional Java Features