NOW Omscholen ICT

Aan de hand van het crisisprogramma NL leert door heeft Master it Training een NL leert door trainingsaanbod opgesteld. Wil jij je omscholen naar IT? Bekijk dan de IT trainingen uit ons aanbod om jezelf om- of bij te scholen.
 

ICT-omscholing

Wanneer je nog niet zo bekend bent met IT rollen en IT-trainingen, is het niet altijd makkelijk om de juiste IT-training te vinden die bij jou past. Waar wil jij je in om- of bijscholen? We hebben een aanbod voor je geselecteerd waarbij jij kunt kiezen uit 36 trainingen. Heb jij al ervaring in IT of nog niet? We hebben de trainingen verdeeld over 5 categorieŽn:
- Algemene computervaardigheden
- Algemene IT kennis
- IT beheerder
- Programmeur
- Werken met data
Onderaan de pagina zie je een uitleg van alle trainingen die in deze categorieŽn vallen.
 

Ja, ik heb interesse in een IT training

De inhoud van de trainingen van het NL leert door trainingsaanbod verschilt niet met de inhoud van ons actuele trainingsaanbod. Alle onderstaande trainingen zijn online en in je eigen tijd te volgen. Vul hieronder het formulier in als je interesse hebt om jezelf om of bij te scholen.
Hieronder vind je in de uitklapbare koppen alle informatie over de trainingen die je hierboven in het formulier kunt selecteren. Zo heb je een duidelijker beeld over de inhoud van elke training, welke materialen je ontvangt en hoeveel ervaring wordt aangeraden om de training te volgen. Klik op één van de categorieŽn om meer te weten te komen over de desbetreffende trainingen.

CategorieŽn

Tot 1 jaar ervaring: werk je thuis of op het werk dagelijks met computers? Dan is het belangrijk dat jouw algemene computervaardigheden goed ontwikkeld zijn. Met onze basistrainingen leer je Excel, Word of Microsoft Teams beheersen in slechts één dag. Deze trainingen vormen allemaal een goede basis voor mensen die hun algemene computervaardigheden willen verbeteren en zich verder willen verdiepen in Excel, Word of Microsoft Teams.

Tot 1 jaar ervaring: de vraag naar IT-kennis is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Met onze Fundamentals trainingen word jij meer wegwijs in IT. Als je redelijk nieuw bent in IT zijn de fundamentals trainingen een goed begin om een brede basiskennis op te bouwen. We zijn Microsoft Gold Learning Partner en hierdoor ben je verzekerd dat we up-to-date zijn met alle veranderingen die plaatsvinden bij Microsoft en we hebben de beste gecertificeerde trainers in huis. Volg de Azure fundamentals training voor een boeiende en brede introductie met de basisprincipes van Azure. Met de Microsoft 365 fundamentals training leer je meer over de opties in Microsoft 365, voordelen van het gebruik en de implementatie van Microsoft 365 cloudservices en het SaaS cloudmodel. Deze twee trainingen hebben allebei een studielast van 8 uur.

Maak kennis met Dynamics 365 Fundamentals en identificeer Microsoft-platformcomponenten, beschrijf kunstmatige intelligentie en model gestuurde, finance en operations apps. Met Microsoft Power Platform fundamentals leer je alle mogelijkheden binnen het Power Platform kennen. Zo ga je actief aan de slag met Power Platform, Power Bi, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents. Deze trainingen zijn zelfstandig online te volgen in 16 uur.

Tot 1 jaar ervaring: voor meer kennis over IT-begrippen, processen en ontwikkelingen zijn de Comptia A+, Network+ of Security+ trainingen geschikt. Na het volgen van de Comptia A+ training, heb jij de kennis in huis om storingen bij PCís, software en randapparatuur op te sporen en op te lossen. Met Network+ leer je de fundamentele principes van het installeren, configureren en troubleshooten van netwerktechnologieŽn. Wil jij je meer verdiepen in beveiligingsoplossingen op het internet? Dan is de Security+ training de juiste keuze. Voor al deze trainingen heb je geen specifieke voorkennis nodig en de studielast voor deze trainingen is ongeveer 40 uur.

Vanaf 1 jaar ervaring: Als IT beheerder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ICT-medewerkers en draaien van back-ups. Met de Azure Administator training configureer en beheer je virtuele netwerken en Azure compute resources. Maak en bewaak back-ups van Azure resources en beheer Azure identiteiten en governance. Wil je een beter overzicht van Microsoft Teams? Dan is de Managing Microsoft Teams training wat voor jou. Je leert alles over de architectuur, implementatie van governance, beveiliging, compliance, het integreren en implementeren van Microsoft Teams. Deze twee trainingen zijn online te volgen in +- 32 uur.

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en met de Windows 10 training word je vaardig in de installatie, configuratie, lokaal beheer en onderhoud van Windows 10. Bij de Microsoft 365 Identity en Services training ga je aan de slag met het ontwerpen en implementeren van Microsoft 365 services. Leer meer over Multi-Factor authenticatie en beheer/configureer toegang voor gebruikers, groepen, productlicenties en applicaties. De Office 365 Administator focust op de skills die nodig zijn om een Office 365 tenant op te zetten, inclusief federation met bestaande user identities. Deze trainingen hebben een studielast van 40 uur.

Tot 1 jaar ervaring: met de online training Introduction to programming behandel je de basis van het programmeren met Microsoft Visual Studio 2013 en Visual C# of Visual Basic. Leer meer over de basisconcepten van programmeren, object georiŽnteerd programmeren en omgaan met applicatie beveiliging, geheugen management en excepties. Wil jij je meer verdiepen in Javascript? Dan sluit de online training Javascript Fundamentals daarbij goed aan. Hierbij leer je Javascript effectief te gebruiken om webpaginaís functioneler en dynamischer te maken. Ben jij meer geÔnteresseerd in Microsoft PowerApps? Kies dan de online training Microsoft PowerApps. Nieuwe apps ontwerpen, testen en publiceren, maar leer ook verbinding maken met verschillende gegevensbronnen zoals Azure SQL en Excel. Ben jij nog niet bekend met HTML, maar wil je hier meer over leren? Dan is de online training Introduction to HTML een aanrader! Hierbij krijg je een introductie van verschillende web technologieŽn en een overzicht van alle mogelijkheden met HTML! Met de online training Power Automate/Microsoft Flow leer jij alles over Power Automate van begin tot eind. Hierdoor weet je aan het einde van je training dat je de juiste workflow logic en business processen pakt voor jouw business workflows.

Vanaf 1 jaar: wil jij je kennis uitbreiden over C#, HTML5, Javascript, CSS3 of Azure? Maak dan een keuze uit de volgende drie trainingen: Training programming in C#: leer meer over ontwikkelvaardigheden die nodig zijn om Windows applicaties te maken met behulp van C#. Basisprincipes, implementatie details en syntaxen worden behandeld in deze online training. Training programming in HTML5 with Javascript and CSS3: leer de basis van programmeren in HTML5/JavaScript en CSS3. Dit is de ideale cursus om als startpunt te gebruiken voor het ontwikkelen van Windows Store Apps en Web Applicaties in HTML5. Training Developing Solutions for Microsoft Azure: het bewaken, oplossen van problemen en het optimaliseren van Azure-oplossingen behandel je onder andere in deze training. Azure-rekenoplossingen, -opslag, -services en functies worden in deze training ook behandeld. De drie bovenstaande online trainingen hebben een studielast van +-40 uur.

0 tot 1 jaar ervaring: Als je nog een stukje verder de IT in wilt duiken zijn onze database, datascience en data-analist gerelateerde trainingen dé manier om je om te scholen naar een mooi ict beroep. Als je nog hier geen tot weinig ervaring in hebt kan de Introduction to SQL Databases een goed begin zijn. Deze training behandeld onder andere de fundamentele database concepten zoals database types, database talen en database designs. Met de Analyzing data in Excel training leer je om Business Intelligence toe te passen op normale Excel data analyses en met de Analyzing data in Power BI krijg je een goed beeld van de werking van data-analyses in Power BI. Deze training omvat het creŽren van visualisaties, de Power BI Service en de Power BI mobiele app. Met de Introduction to Python training leer je de complete basis van programmeren in Python. Deze trainingen hebben allemaal een studielast van 24-32uur.

Vanaf 1 jaar ervaring: Wanneer je al wat meer IT ervaring hebt maar wilt bijscholen of verdiepen in bepaalde database onderwerpen, hebben we de Advanced Python of Azure Data Scientist trainingen. Met de Advanced Python training leer je in 16-24 uur alles over de geavanceerde Python technieken. Met de Azure Data Scientist training verschaf je kennis over hoe je Azure services kunt gebruiken om machine learning oplossingen te ontwikkelen en in te zetten. Deze training kun je online in 24 uur voltooien.

Omscholing IT

Wil jij je dus gaan omscholen in IT? Dan zijn bovenstaande trainingen een goede greep uit ons assortiment om jouw kennis in IT uit te breiden. Zo zijn er trainingen waar jij geen voorkennis voor nodig hebt, maar ook trainingen waarbij 1 jaar ervaring een pré is. Er is een tekort aan ICTíers in Nederland. Met de omscholing naar ICT vergroot jij je baangarantie! Houd jij van het oplossen van technische problemen, zoek je graag naar oplossingen voor uitdagende problemen en ben je geÔnteresseerd in snelle ontwikkeling? Dan is omscholing naar ICT een interessante optie om voor jou te bekijken!