De zomervakantie is achter de rug en we kunnen weer uitgerust en vol energie aan de slag. Daarom is dit het ideale moment om te starten met een training of misschien zelfs een certificeringstraject. Als IT professional wil je jezelf natuurlijk blijven ontwikkelen, dit is goed voor jezelf en voor je organisatie. Wist je dat een gecertificeerd team een organisatie sneller laten groeien? Mede daardoor prefereert 86% van de managers gecertificeerd personeel. Dus wacht niet langer en ‘get ready for he next level!’ 
 
YouTube

 
 

Next level actie weken


Uitgerust beginnen aan een training en werken aan jouw volgende professionele stap? Dat kan nu extra voordelig in de Next Level Actie weken!
 

Waarom trainen bij Master it?

Bij Master it kies je zelf de begeleiding die je nodig hebt. Met de verschillende Learning Tracks kan je zelf bepalen of je de opleiding volgt via e-learning, of dat je komt trainen op onze locaties met behulp van Active Learning. Je leert alleen dat wat je echt nodig hebt en altijd in een real life situatie. Welke vorm ook gekozen wordt; er staat altijd een Micosoft Certified Trainer voor je klaar, zowel online als offline! Lees hier meer over de lesmethode van Master it.